Raymond Ceulemans


Raymond Ceulemans

Raymond Ceulemans, was hij een biljarter of een voetballer? In Raymonds jonge jaren wist hij het zelf ook nog niet zo goed. Op zijn 7e bekwaamde Raymond zich al in de biljartsport, op de cafétafel van zijn vader. Daarnaast voetbalde hij bij de lokale voetbalclub FC Nijlen. Raymond was een goede midvoor en werd zelfs ontdekt, maar tot op de dag van vandaag weet Raymond zelf ook niet waarom de transfer niet is doorgegaan. Hij ruilde de voetbal in voor een keu en 3 ballen. En met succes, op zijn 23e  in 1961, veroverde hij zijn eerste Belgische driebandentitel.  Een jaar later won hij voor het eerst Europees kampioenschap driebanden. Nog een jaar later won hij voor het wereldkampioenschap driebanden. Na het veroveren van zijn 100e titel kreeg Raymond de eretitlel: Mister 100. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Het merk Raymond Ceulemans

In 2003 tekende Raymond Ceulemans samen met zijn sponsor ,''Van Ooy Billiard Supplies'' uit Nederland, een uniek contract. Raymond gaf toestemming om zijn naam als officieel handelsmerk ''Raymond Ceulemans Billiard Products'' te laten registreren. Een nieuw merk met hoog kwalitatieve keuen was geboren. Niet zie je in de ceuen alleen de liefde die Raymond voor biljarten had, maar ook waar wat je kan bereiken met hard werken en discipline. De ceuen van Raymond worden vooral op professioneel niveau gebruikt, maar zijn zeer zeker ook geschikt door de beginnende stoters.

Biljartkeuen van Raymond Ceulemans

Bij Biljartwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment aan keuen van Raymond Ceulemans hemzelf. Keuen als: Raymond Ceulemans keu, HQ15-2, Raymond Ceulemans keu, HQ14-3 en de Raymond Ceulemans HQ-17-3. Deze Keuen zijn van esdoornhout gemaakt en mooi afgeschuurd, wat als een gevolg heeft dat al uw stoten als doelgericht worden ervaren. Hier vindt u overzichtelijk alle keuen van Raymond Ceulemans op een rijtje. 

Accessoires van Raymond Ceulemans

Uw Raymond Ceulemans biljartkeu kan nog completer gemaakt worden met extra accessoires. Zo heeft Biljartwinkel.nl bijvoorbeeld Raymond Ceulemans handgrepen voor uw biljartkeu. De lengte van deze handgrepen is 40 centimeter en ze zijn verkrijgbaar in blauw, wit, zwart en transparant. Moet uw Raymond Ceulemans biljartkeu zwaarder gemaakt worden? Dan zijn de Raymond Ceulemans gewichtsschroeven ideaal voor u. Met deze gewichtsschroeven voorziet u uw keu van het juiste extra gewicht. De schroeven zijn verkrijgbaar in 15, 20 en 30 gram. Om uw keu voor elke stoot optimaal gereed te maken, hebben wij speciaal Raymond Ceulemans krijt in ons assortiment. Met deze producten weet u zeker, dat elke stoot met uw Raymond Ceulemans biljartkeu zo optimaal mogelijk is.

Raymond Ceulemans keutassen

U heeft uw Raymond Ceulemans biljartkeu en extra accessoires. Nu moeten uw Raymond Ceulemans producten opgeborgen en meegenomen worden. Bij Biljartwinkel.nl vindt u een aantal Raymond Ceulemans keutassen om uw keuen en accessoires in mee te nemen. Heeft u één ondereind en twee toppen om op te bergen? Dan is deze keutas van Raymond Ceulemans perfect voor u. De schouderband van deze tas is verstelbaar en deze tas is voorzien van Raymond Ceulemans keurmerk en logo. Heeft u twee ondereinden en vier shafts om mee te nemen? Dan raden wij deze keutas van Raymond Ceulemans aan. Deze keutas heeft ruimte voor uw keuen en ondereinden en heeft tevens een aantal extra vakken om uw accessoires in op te bergen. Op deze manier ruimt u alle biljartproducten van Raymond Ceulemans eenvoudig op én neemt u deze eenvoudig mee.

Raymond Ceulemans en meer topmerken bij Biljartwinkel.nl

Raymond Ceulemans is niet het enige topmerk wat in het assortiment is bij Biljartwinkel.nl. U kunt bij ons ook terecht voor hoogwaardige biljartproducten van Iwan Simonis, Jos Bongers en Laperti. Ook met deze biljartproducten wordt u snel beter in biljarten. Voor een algeheel overzicht van onze topmerken verwijzen wij u graag door naar onze merkenpagina.

Raymond Ceulemans bestellen bij Biljartwinkel.nl

Bij Biljartwinkel.nl vindt u alle bovengenoemde artikelen en nog veel meer van Raymond Ceulemans. Biljartwinkel.nl is de specialist en de grootste op het gebied van biljartartikelen. Heeft u vragen over artikelen van Raymond Ceulemans of een ander merk? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze mooie showroom in Deventer.