Target Corona Vision Ledverlichting

€ 89,95
Veilig betalen
Gratis retour, 14 dagen bedenktijd
Tijdelijk niet leverbaar Laat mij weten wanneer dit product weer op voorraad is
Artnr: 121105

Volledig schaduwvrije dartbord verlichting

Binnenkort weer leverbaar

Target Corona Vision is 360 graden ledverlichting voor uw dartbord. Helemaal rondom verlicht dus, waardoor het bord van alle kanten wordt verlicht en u geen tripple meer mist! Het ophangsysteem werkt met magneten. De Target Corona Vision werkt dus alleen met dartborden met een metalen rand.

Wordt geleverd ZONDER dartbord en surround !
Let op: niet geschikt voor Bull's Advantage dartborden!

Details

360 graden ledverlichting

De Target Corona Vision verlicht uw dartbord rondom. Doordat de verlichting iets voor het bord hangt en niet er tegenaan, wordt uw dartbord van alle kanten verlicht en heeft u nooit meer last van schaduwen. Voor beter zicht en een betere focus. In totaal zitten er 125 leds in de Target Corona Vision verlichtingsring.

Ophangsysteem met magneten

De Target Corona Vision wordt met magneten bevestigd. De poten van de lichtring klikken zichzelf met sterke magneten vast. De enige eis aan het dartbord is dat deze moet zijn voorzien van een metalen buitenring, anders kunt u de ledverlichting niet bevestigen. Gelukkig is nagenoeg elk wedstrijd dartbord voorzien van een dergelijke metalen buitenring. Let op: Bull's Advantage en Shot Dartborden hebben dit niet!

Target Corona Vision en meer

Naast de Target Corona Vision ledverlichting, vindt u op Dartwinkel.nl ook flights, shirts, polo's en shafts van het merk Target. Vrijwel elke dart accessoire die er is, is er van Target. Er zijn zelfs Target hoodies! En wat dacht u van Target shafts met een eigen tekst erop? Ook dat is mogelijk bij Dibo Dartwinkel. 

Waarom Dartwinkel.nl?

Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen dartborden. Van diverse soorten scoreborden tot de meest diverse dart accessoires. En wat dacht u van een wedstrijdshirt van Raymond van Barneveld. Een echte musthave toch? Onze producten eerst uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Voor meer info kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze dart experts helpen u graag verder.