Kiddyrides huren

Kiddyrides huren

Biljartwinkel.nl opende zijn deuren in 1979. Inmiddels hebben wij één fysieke winkel en vier webshops. Biljartwinkel.nl is uitgegroeid tot de grootste biljartwinkel van Nederland. Met ons ruime assortiment hebben wij voor elke speler, jong en oud, toffe biljartaccessoires. Zo verkopen wij biljarttafels, kunt u bij ons kiddyrides huren en repareren wij uw biljartkeu. Doordat wij bijna alles leveren uit eigen voorraden, zorgen wij ervoor dat Biljartwinkel.nl bekend blijft staan om haar goede service en snelle levering. Daarnaast geven wij persoonlijk advies om al uw wensen te vervullen. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Kiddyrides 

Bij Biljartwinkel.nl kunt u verscheidende apparaten huren, zoals een kiddyride. Een kiddyride is een leuk apparaat voor op kinderfeestjes, verjaardagen of andere feestdagen. De kiddyrides zijn gratis om op te spelen, dus de kinderen kunnen zich de hele dag vermaken. Het is ook een geschikt apparaat voor op een familiedag. De kiddyrides die u kunt huren zijn beschikbaar in meerdere modellen. Wij hebben bijvoorbeeld de politiemotor. Bij deze motor kunt u zelf het geluidsniveau instellen. De kinderen kunnen in deze politiemotor gas geven en toeteren. Andere modellen die wij aanbieden zijn een helikopter, Formule 1-raceauto en een auto met konijn. 

Kiddyride Formule 1 

Een van de kiddyrides die wij aanbieden is de Formule 1-raceauto. Met deze coole gele racewagen kunnen uw kinderen zich inleven in de wereld van de Formule 1. Deze auto kan gas geven en toeteren. Doordat kinderen erg enthousiast worden van de kiddyrides die u kunt huren, kunt u zelf het geluidsniveau instellen. Op deze manier kunt u zelf rustig genieten van uw familiedag terwijl uw kinderen volop aan het spelen zijn. Wij garanderen dat uw kind zich veilig in deze racewagen kan vermaken.  

Ander verhuur 

Naast het huren van kiddyrides verhuren wij nog vele andere apparaten. Dus bent u op zoek naar een leuk apparaat voor op uw bedrijfsfeestje? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. Zo verhuren wij voor leuke speciale gelegenheden ook airhockeytafels, biljarttafels, dartbanen, flipperkasten, photoplay, pooltafels, voetbaltafels, tafeltennistafels en Cinebox 9D Virtual Reality. Met deze apparaten verveelt u zich nooit meer op feestjes of bedrijfsborrels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gelegenheid? Stuur gerust een mailtje en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Contact huren kiddyrides 

Heeft u nog vragen over het huren van de kiddyrides of andere apparaten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste apparaat voor vermaak op uw feest of gelegenheid.