Tafeltennistafel huren

Heeft u binnenkort een bedrijfsborrel, familiedag of feest en bent u op zoek naar een geschikte activiteit? Wat dacht u van een heus tafeltennistoernooi? Bij Biljartwinkel.nl kunt u een tafeltennistafel huren voor ultiem sportplezier. Iedereen kan het en degenen die het nog nooit gedaan hebben zullen het spel snel onder de knie hebben. Door het huren van een tafeltennistafel laat u jong en oud genieten van een spannend potje tafeltennis. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
HUUR Tafeltennistafel Cornilleau 740 ITTF huren

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 0570 628 304 of via verhuur@dartwinkel.nl

Op voorraad

1 artikel

per pagina

Wanneer een tafeltennistafel huren?

Wannneer is een tafeltennistafel huren een goed idee? Heeft u binnenkort een feestje, bedrijfsborrel of familieweekend? Dan is het huren van een tafeltennistafel een perfect middel om jong en oud te activeren. Laat ze genieten van een spannend potje tafeltennis en heerlijk sportplezier. Wanneer u een grote verjaardag heeft waar veel kinderen aanwezig zijn, is een potje tafeltennis voor hen de perfecte bezigheid. Heeft u een bedrijfsborrel? Laat dan de collega's met de grootste mond het duel met elkaar uitvechten aan de tafeltennistafel. Maak er een echt toernooi van, waarna de terechte winnaar er vandoor gaat met de eeuwige roem en misschien zelfs een mooie prijs. Met een gezonde dosis competitie is immers niets mis. 

Goede kwaliteit en verzetbaar

Wanneer u een tafeltennistafel wilt huren bij Biljartwinkel heeft u gegarrandeerd de beste kwaliteit. Wij hebben bewust gekozen voor de verhuur van de Cornilleau 740 ITTF. Deze tafeltennistafel heeft een robuuste uitstraling, gemakkelijk in te klappen en te verzetten. Ideaal als de ruimte waar de tafel staat later nog nodig is voor andere activiteiten. Het frame en de poten zijn zeer sterk, waardoor de tafel prima tegen een stootje kan. Als u een tafeltennistafel wilt huren, kies dan voor Biljartwinkel.

Overige verhuur bij Biljartwinkel.nl

Naast het huren van uw tafeltennistafel kunt u bij ons nog meer speltafels huren. Wij zouden uiteraard Biljartwinkel niet zijn als u geen biljarttafels bij ons zou kunnen huren. De verhuur hiervan gaat echter wel in overleg, omdat het plaatsen ervan lastiger is dan bijvoorbeeld een pooltafel. Dus speelt u graag een potje pool op zijn tijd? Huur dan eens een pooltafel. Ook kunt u bij ons dartbanenairhockeytafelsvoetbaltafels en flipperkasten huren.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een tafeltennistafel huren? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u eerst bespreken wat de opties zijn? Graag zelfs, wij heten u van harte welkom in onze showroom in Deventer. Wij bespreken de mogelijkheden en voorzien u graag van een offerte op maat. 

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube