Jos Bongers keu

Jos Bongers keu 

De Jos Bongers keu collectie is een vernieuwende, sublieme high-end biljartkeuen serie. De kennis uit de biljart vakhandel en de ervaringen van Jos Bongers zijn gecombineerd om tot een perfecte biljartkeu serie te komen. Alle Jos Bongers biljartkeu en accessoires zijn uit voorraad leverbaar en natuurlijk uit te proberen bij ons in de winkel. Daarnaast wordt een Jos bongers keu gratis bij u thuisbezorgd!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
3Cushion keu Jos Bongers Wonju met 2 toppen
€ 329,90
Librekeu Jos Bongers Seoul met 1 top
€ 249,90

Geen voorraad meer

Librekeu Jos Bongers Wonju met 1 top
€ 269,90
Librekeu Jos Bongers Donghae met 1 top
€ 259,90
3Cushion keu Jos Bongers Seoul met 1 top
€ 249,90
3Cushionkeu Jos Bongers Donghae met 1 top
€ 259,90
3Cushion keu Jos Bongers Wonju met 1 top
€ 269,90

Geen voorraad meer

Libre keu Jos Bongers Wonju met 2 toppen
€ 329,90
3Cushion keu Jos Bongers Seoul met 2 toppen
€ 309,90
Libre keu Jos Bongers Seoul met 2 toppen
€ 309,90

Geen voorraad meer

Libre keu Jos Bongers Donghae met 2 toppen
€ 319,90

12 artikelen

per pagina

Jos Bongers keu bij Biljartwinkel.nl

Jos Bongers is een geweldige biljart speler in alle speltypen. Sinds 1977 heeft deze professional het ver weten te schoppen. Hijs is niet alleen Nederlandse- en Europese kampioen is geworden, maar hij is ook één keer wereldkampioen geworden. Jos Bongers signature biljartkeuen bestelt u gemakkelijk via Biljartwinkel.nl. Heeft u vragen over Jos Bongers biljartkeuen of wilt u graag een keu uittesten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers of kom langs bij onze showroom in Deventer. 

Uw hoogwaarde Jos Bongers keu gebruiken is één, de keu personaliseren en uitbreiden naar uw wensen is een tweede. Bij Biljartwinkel.nl hebben wij diverse producten om uw Jos Bongers keu mee uit te breiden. Heeft u soms moeite om de bal ver op de tafel goed te stoten? Dan is een keu extension een aanrader. Wij hebben diverse Jos Bongers keu extensions in ons assortiment om uw probleem op te lossen.

Naast het gebruiken van de Jos Bongers keu dient de keu ook gemakkelijk meegenomen en opgeborgen te worden. Jos Bongers biedt daarom ook een keutas aan. Hiermee zijn uw keuen te allen tijde schoon en netjes opgeborgen.

Meer dan een Jos Bongers biljartkeu

Een Jos Bongers biljartkeu is prachtig, maar wilt u toch voor een ander merk gaan? Dan is dat ook mogelijk bij Biljartwinkel.nl. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan: Raymond Ceulemans, Longoni, Falcon, Buffalo en Artemis keuen. De keuen in ons assortiment zijn voor verschillende doeleinden. Van 1-delige keuen tot korte- en kinderkeuen of van carambole keuen tot snooker keuen. Voor elk speltype kunt u een geschikte keu vinden. Weet u niet precies welke keu u nodig hebt? Onze medewerkers helpen u graag.

Jos Bongers carambole keu onderhouden

Een hoogwaardige Jos Bongers carambole keu vraagt om gedegen onderhoud. Zo behoudt de keu de beste kwaliteit en de goede staat. Om dit te realiseren, adviseren wij altijd om de Jos Bongers carambole keu regelmatig te poetsen en te schuren of polijsten. Alleen dan weet u zeker, dat de keu deze kwaliteit inderdaad behoudt. Biljartwinkel.nl heeft diverse poetsproducten en schuur- en polijstproducten in het assortiment. Zo wordt vuil altijd verwijderd en kunt u de keu altijd opnieuw schuren en polijsten om de hoge kwaliteit te laten behouden. De keu blijft er als nieuw uitzien en het gebruiksplezier wordt aanzienlijk verlengd.

Biljartwinkel.nl is uw biljartspecialist

Wij zijn in staat u te voorzien in alles op het gebied van uw biljartspel. Zo hebben wij naast keuen van verschillende merken, ook keu accessoires, biljarttafels en tafel accessoires. Bovendien kunt u ook voor het huren van een speltafel bij ons terecht. Wij verhuren onder andere airhockey-, voetbal-, en biljarttafels.

Indien uw bestelde product op voorraad is, streven wij ernaar om uw bestelling de volgende dag te bezorgen. Daarnaast kunt u uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Heeft u vragen over een Jos Bongers keu of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Dibo
Facebook Instagram Youtube