Jos Bongers keuen

De “Jos Bongers” Signature is een vernieuwende, sublieme high-end biljartkeuen serie. Alle biljartkeuen en accessoires uit voorraad leverbaar en natuurlijk uit te proberen bij ons in de winkel. Geen verzendkosten, de Jos Bongers keuen worden gratis thuis bezorgd, dus geen extra kosten!
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Ons assortiment Jos Bongers producten

Uw hoogwaarde Jos Bongers signature gebruiken is één, de keu personaliseren en uitbreiden naar uw wensen is een tweede. Bij Biljartwinkel.nl hebben wij diverse producten om uw Jos Bongers keu mee uit te breiden. Heeft u soms moeite om de bal ver op de tafel goed te stoten? Dan is een keu extension een aanrader. Wij hebben diverse Jos Bongers keu extensions in ons assortiment om uw probleem op te lossen.

Naast het gebruiken van de Jos Bongers keu dient de keu ook gemakkelijk meegenomen en opgeborgen te worden. Bij Biljartwinkel.nl treft u deze keutas van Jos Bongers aan. Hiermee zijn uw keuen te allen tijde schoon en netjes opgeborgen.

Jos Bongers signature bij Biljartwinkel.nl

Jos Bongers is een geweldige biljart speler in alle speltypen. Sinds 1977 heeft deze professional het zo ver weten te schoppen. Niet alleen Nederlandse- en Europese kampioen is hij geworden, maar hij is ook één keer wereldkampioen geworden. Jos Bongers signature biljartkeuen bestelt u gemakkelijk via Biljartwinkel.nl. Indien uw bestelde product op voorraad is, streven wij ernaar om uw bestelling de volgende dag te bezorgen. Daarnaast kunt u uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Heeft u vragen over Jos Bongers biljartkeuen of wilt u graag een keu uittesten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers of kom langs bij onze showroom in Deventer.  

Andere keuen naast Jos Bongers

Een Jos Bongers signature keu is prachtig, maar wilt u toch voor een normale merk gaan? Dan is dat gewoon mogelijk bij Biljartwinkel.nl. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan: Raymond Ceulemans, Longoni, Falcon, Buffalo en Artemis keuen. In ons assortiment hebben wij keuen voor verschillende doeleinden, van 1-delige keuen tot korte- en kinderkeuen of van carambole keuen tot snooker keuen. Voor elk speltype kunt u een geschikte keu vinden. Weet u niet precies welke keu u nodig hebt? Neem dan contact op en laat u door onze biljartexperts adviseren. 

Uw Jos Bongers keu onderhouden

Een hoogwaardige Jos Bongers keu vraagt om gedegen onderhoud. Zo behoudt de keu de beste kwaliteit en de goede staat. Om dit te realiseren, adviseren wij altijd om de Jos Bongers keu regelmatig te poetsen en te schuren of polijsten. Alleen dan weet u zeker, dat de keu deze kwaliteit inderdaad behoudt. Daarom heeft Biljartwinkel.nl diverse poetsproducten en schuur- en polijstproducten in het assortiment. Zo wordt vuil altijd verwijderd en kunt u de keu altijd opnieuw schuren en polijsten om de hoge kwaliteit te laten behouden. De keu blijft er als nieuw uitzien en het gebruiksplezier wordt aanzienlijk verlengd.

Biljartwinkel.nl heeft meer

Wij zijn in staat u te voorzien in alles op het gebied van uw biljartspel. Zo hebben wij naast keuen van verschillende merken, ook keu accessoires, biljarttafels en tafel accessoires. Bovendien kunt u ook voor het huren van een speltafel bij ons terecht. Wij verhuren onder andere airhockey-, voetbal-, en biljarttafels. Wilt u voor scherpe prijzen biljartspullen halen? Check onze outlet op Biljartwinkel.nl. Heeft u vragen over onze producten of kunt u een specifiek product niet vinden? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!