Carambole ballen sets

Biljartballen van de wedstrijdmaat 61,5mm Biljartballen zijn er in diverse kwaliteiten. Ze zijn gemaakt van Chinees polyster naar het iets betere Europese polyster tot de topkwaliteit van Phenolhars. Bij biljartballen is de prijs zeer gerelateerd aan de kwaliteit.
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Super Aramith Tournament

Het paradepaardje onder de carambole ballen sets is de Super Aramith Tournament 61,5 mm. Deze carambole ballen set wordt tegenwoordig het vaakst gebruikt bij toernooien en wedstrijden. De Super Aramith Tournament gaat tot wel vijf keer langer mee dan de polyester biljartballen. De Super Aramith Tournament carambole ballen zijn gemaakt van phenolhars. Daarnaast hebben de carambole ballen van Super Aramith Tournament een uniform gewicht en hebben ze dezelfde hardheid. Hierdoor is elke set Super Aramith Tournament uniek en passend bij elkaar. Door de uitmuntende hardheid zijn deze ballen na 400.000 hits nog steeds perfect rond.

De Super Aramith Tournament is niet voor niets het beste product van Super Aramith. De hoge standaard van de ballen zorgt ervoor prestatie en balans 100% top is. Mede door de hardheid van de ballen is het kaatsvermogen van de Super Aramith Tournament heel goed. Ook de biljarttafel blijft langer bespeelbaar door deze set. Er zijn minder burnspots op het laken en de zijkanten slijten minder snel. Deze set van Super Aramith is dus heel duurzaam in gebruik.

Super Aramith Traditional

Waar de Super Aramith Tournament tegenwoordig veel gebruikt wordt bij wedstrijden is de Super Aramith Traditional perfect geschikt voor oudere biljarttafels. Menig biljarter heeft een voorkeur voor de Super Aramith Traditional vanwege de uitstraling van de rustieke bordeauxrode bal. Hoewel de Super Aramith Traditional het meest geschikt is voor de oudere biljarttafel, is de kwaliteit van deze set typisch Super Aramith. Deze set ballen is gemaakt van phenolhars, zodat de ballen harder en zuiverder zijn dan polyester carambole ballen. 

Super Aramith De Luxe

De Super Aramith De Luxe wordt tegenwoordig vaker gebruikt dan de Super Aramith Traditional. Aangezien tafels en tafellakens verder ontwikkelen in kwaliteit, doet Super Aramith dat met de carambole ballen. De Super Aramith De Luxe is verder ontwikkeld voor nieuwere biljarttafels en tafellakens, zodat het rolvermogen en de levensduur optimaal zijn. Ook de Super Aramith De Luxe carambole ballen zijn gemaakt van phenolhars, zodat u zo lang mogelijk en zo goed mogelijk kunt blijven stoten. De Super Aramith De Luxe wordt vaker gebruikt bij de kleine verenigingen, terwijl de Super Aramith Tournament bij de grotere evenementen worden gestoten. 

Carambole ballen sets bij Biljartwinkel.nl

Wij streven ernaar om jouw Super Aramith carambole ballen de volgende dag te leveren, mits jouw bestelling op voorraad is. Heeft u vragen waarom de Super Aramith Tournament ons paradepaardje is of heeft u vragen over de andere carambole ballen sets van Super Aramith? Loop dan gerust binnen in onze showroom in Deventer. U kunt vrijblijvend een potje stoten met de Super Aramith Tournament. Contact opnemen is uiteraard ook geen probleem. Wij beantwoorden graag uw vragen.