Biljart Ballen

Biljart ballen kopen

Biljart ballen kopen? Op Biljartwinkel.nl bestelt u Carambole BallenPoolballenSnooker Ballen en alle benodigdheden voor Bal Onderhoud. Te koop als set of losse biljart ballen per stuk, voor als u slechts één of enkele ballen mist. En er zijn ook speciale modellen in een kleiner formaat. Biljarten zonder ballen is natuurlijk geen bal aan!

Biljart ballen - Poolballen

Een standaard set poolballen is genummerd van 1 tot en met 15, waarbij de nummers 1 tot en met 7 de 'hele ballen' zijn, nummer 8 de zwarte bal is en de nummers 9 tot en met 15 de 'halve ballen'. Er zijn meerdere spelvarianten, de populairste zijn 8-ball, 9-ball en straight pool. Is uw set incompleet of heeft u een compleet nieuwe set nodig? Bestel hem simpel en snel bij de grootste biljartwinkel van Nederland.

Biljart ballen - Carambole ballen

Ballen in de wedstrijdmaat 61,5 mm. Biljart ballen zijn er in diverse kwaliteiten. Ze zijn gemaakt van Chinees polyster. Bij biljart ballen is de prijs zeer gerelateerd aan de kwaliteit.

Biljart ballen - Snooker ballen

Bij snooker worden 21 gekleurde ballen met een witte bal weggespeeld. De set gekleurde ballen bestaat uit vijftien rode ballen en zes ballen met elk een andere kleur: geel, groen, bruin, blauw, roze en zwart. Niet alle biljart ballen? Dan kan je snooker wel vergeten. Dat is waar wij 'in het spel komen'. Bestel een professionele set op Biljartwinkel.nl en stoot iedereen van tafel!

Biljart ballen - Bal Onderhoud

Bij bal onderhoud kunt u denken aan een balpoetsmachine, reinigingsdoekjes voor biljart ballen of complete onderhoudssets.

Biljart ballen en meer

Zelf geen expert op het gebied van biljarten en biljartonderhoud? Wij kunnen u uitgebreid adviseren. Kom langs in onze showroom in Deventer of bel 0570 - 628304 voor meer informatie.