Snooker Ballen

Met een goede set snookerballen bent u klaar voor een goede pot snooker. Bij Biljartwinkel.nl kunt u terecht voor een mooi assortiment aan snookerballen en andere benodigdheden.
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

 

Aramith snookerballen

Eén van de bekendste en beste merken op de markt zijn de ballen van Aramith. Deze snookerballen leveren gegarandeerd hoge speelkwaliteit. Het merk levert al lange tijd ballen aan professionele spelers via de World Snooker Association (W.S.A.). Ze zijn daarom niets voor niets populair bij alle spelers. Beginners en gevorderden spelen mooie potten snooker met de ballen van Aramith. In ons assortiment vindt u complete sets snookerballen, maar bijvoorbeeld ook een trainingsbal. De ballen komen in een klassieke doos en sommige sets zijn te bestellen in diverse maten. Voor een hogere klasse snookerballen is de Aramith Tournament Champion een bijzondere aankoop. Deze ballen worden gebruikt door professionele spelers in de W.S.A. competities en worden geleverd in een mooie case. 

 

Snookerballen reinigen

Voor het beste en het langste speelplezier is ons advies de snookerballen regelmatig te reinigen en goed te onderhouden. Dit kan simpelweg met een microvezeldoekje en poetsmiddel. Voor het beste reinigingsresultaat kunt u een balpoetsmachine gebruiken. Het enige wat u dan hoeft te doen is de ballen in de machine plaatsen, want het schoonmaken wordt voor u gedaan. Zo speelt u weer snel met schone snookerballen.


Accessoires voor uw snookerballen

Een goede set snookerballen heeft goede accessoires nodig. Wij hebben bij Biljartwinkel.nl verschillende accessoires om uw ballen mee te nemen en op te ruimen. Wij hebben voor uw snookerballen ideale balschalen voorradig. Uw ballen zijn te allen tijde netjes opgeborgen én zijn makkelijk mee te nemen naar andere tafels of locaties. De snookerballen dienen voor de wedstrijd in de welbekende driehoek gelegd te worden. Bij Biljartwinkel.nl hebben wij diverse triangles in het assortiment om uw pot snooker goed te starten. Met deze accessoires zijn uw snookerballen compleet.

 

De complete snookerervaring

Bent u professioneel snookerspeler of speelt u recreatief met vrienden? Bij Biljartwinkel.nl vindt u alles om uw snookerervaring compleet te maken. Naast de hoogwaardige snookerballen vindt u bij Biljartwinkel.nl ook de beste keuen. Met de snookerkeuen van Biljartwinkel.nl stoot u uw snookerballen als nooit tevoren. Of heeft u die mooie keukoffer om de keuen netjes op te bergen? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Kortom alles wat u nodig heeft voor uw snookerspel vindt u in ons assortiment. Heeft u vragen over snookermaterialen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag om te zorgen voor de beste speelervaring. 

 

Bestellen bij Biljartwinkel 

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om uw vandaag bestelde snookerballen morgen te leveren, mits de snookerballen voorradig zijn. Uw snookerballen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op.