Biljartverlichting

Biljartverlichting kopen

Uw biljarttafel verlichten, zodat u ook 's avonds kunt spelen? De beste biljartverlichting bestel je op Biljartwinkel.nl. Wij verkopen zowel de armaturen, oftewel: de lamphouders, als de biljartlampen zelf. Energiezuinige LED biljartverlichting of spaarlampen. Wij leveren ze in diverse soorten en maten. Zet uw biljarttafel en uw skills in de spotlights met goede biljartlampen. Doorspelen tot in de late uurtjes? Geen probleem!

Biljartverlichting - armaturen

Een armatuur is een draagconstructie met lamphouder(s), voor één of voor meerdere lichtbronnen. Op Biljartwinkel.nl vindt u ze in diverse soorten, maten en kleuren. Wat dacht u van de klassieke koperen klok? Of een model in chrome? De prijzen variëren tussen €29,90 en €169,-. 

Biljartlampen

Uiteraard kunt u, naast armaturen, ook de lampen die u erin draait bij ons kopen. Bijna al onze verlichting is groen en heeft het label: energiezuinig. U kunt losse lampen per stuk kopen, maar ook onderdelen zoals een fitting verlenger. Voor smallere typen biljartlampen, zoals de klassieke koperen klok, is het raadzaam om een fittingverlenger aan te schaffen.

Dura in Cool White

De Dura in Cool White is biljartverlichting die de spotlights verdient. Deze Duralux Circle lamp is perfect voor de verlichting van uw biljart. Door de ronde vorm van de lamp is schaduwvorming beperkt tot het minimum en is het biljart zeer egaal verlicht. Hij is geproduceerd volgens de energiezuinige T5 technologie en heeft een über strakke look. Voor trendy biljart fanaten!

Biljartverlichting en meer

Op Biljartwinkel.nl heeft u een ruime keuze in biljartverlichting, maar er is meer. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons ook biljarttafels kunt kopen? En keuen en accessoires? Voor elke vraag op het gebied van biljart kunt u bij ons aankloppen. Kom gerust langs in onze winkel in Deventer voor persoonlijk advies of om de producten vrijblijvend uit te proberen! Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar 0570 - 628304. Tot ziens!