Keuen

Biljartkeuen zijn er in verschillende soorten en maten. De verschillende biljartkeuen worden onderverdeeld in: 

 

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een geschikte biljartkeu!
 

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Welke types biljartkeuen zijn er?

Het kiezen voor de juiste biljartkeu is belangrijk. Speelt u op een pooltafel, een carambole biljart of een snookertafel? Voor elk type spel is er een ander type keu. 


Breed assortiment keuen

Elke keu heeft zijn eigen eigenschappen. De lengte van de keu, de prijs van de keu en het type pomerans maken dat elke keu van elkaar verschilt. Welke biljartkeu bij u past is heel persoonlijk. Kom gerust langs in Deventer bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor persoonlijk advies en om verschillende keuen uit te proberen.


Verschillende merken keuen

Bij biljartwinkel hebben wij een groot scala biljartkeuen. Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? Of wilt u graag advies van één van onze experts met jarenlange ervaring? Wij adviseren u graag. Wij hebben onder andere de volgende merken ruim op voorraad:Welke biljartkeu(en) heb ik nodig? 

Allereerst is het belangrijk om te beslissen of u een Carambole keu, een Pool keu of een Snooker keu nodig hebt. Verder hangt de keuze voor de beste keu af van uw eigen wensen. Er zijn verschillende merken keuen, goedkope keuen, dure keuen, lichte keuen, zware keuen en misschien vindt u het ook wel belangrijk dat u een mooie keu heeft. Biljartwinkel biedt de volgende soorten keuen: