Keuen

Biljartkeuen zijn er in verschillende soorten en maten. De verschillende biljartkeuen worden onderverdeeld in: 

 

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een geschikte biljartkeu!
 

*Het gewicht van een keu kan in sommige gevallen 2% afwijken

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Welke types biljartkeuen zijn er?

Het kiezen voor de juiste biljartkeu is belangrijk. Speelt u op een pooltafel, een carambole biljart of een snookertafel? Voor elk type spel is er een ander type keu. 


Breed assortiment keuen

Elke keu heeft zijn eigen eigenschappen. De lengte van de keu, de prijs van de keu en het type pomerans maken dat elke keu van elkaar verschilt. Welke biljartkeu bij u past is heel persoonlijk. Kom gerust langs in Deventer bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor persoonlijk advies en om verschillende keuen uit te proberen.


Verschillende merken keuen

Bij biljartwinkel hebben wij een groot scala biljartkeuen. Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? Of wilt u graag advies van één van onze experts met jarenlange ervaring? Wij adviseren u graag. Wij hebben onder andere de volgende merken ruim op voorraad:Welke biljartkeu(en) heb ik nodig? 

Allereerst is het belangrijk om te beslissen of u een Carambole keu, een Pool keu of een Snooker keu nodig hebt. Verder hangt de keuze voor de beste keu af van uw eigen wensen. Er zijn verschillende merken keuen, goedkope keuen, dure keuen, lichte keuen, zware keuen en misschien vindt u het ook wel belangrijk dat u een mooie keu heeft. Biljartwinkel biedt de volgende soorten keuen:
 


Biljartkeuen kopen

Biljartkeuen kopen kan zeer lastig zijn. Hoe voelt een keu aan? Hoe is de grip? Stoot de keu zoals u het wilt? Wij snappen dat heel goed. Indien u uw biljartkeu online bestelt, kunt u binnen 14 dagen uw betelling retouren. U kunt de biljartkeu zelf uitproberen om aan te voelen of deze keu perfect is voor u. Wilt u uw biljartkeuen in de winkel kopen? Dan is dat geen enkel probleem. Onze showroom in Deventer is voorzien van een aantal biljarttafels, zodat u uw mogelijke nieuwe keu kunt uitproberen. Voordat u biljartkeuen gaat kopen, kunt u de perfecte set up voor uw biljartkeu vinden. Op deze manier weet u zeker, dat uw nieuwe biljartkeu perfect is voor u. Heeft u vragen over onze biljartkeuen? Wilt u biljartkeuen kopen? Heeft u andere vragen over biljartproducten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer. Wij helpen u graag of ontvangen u onder het genot van een kop koffie.