Keu Standaarden

Keu standaarden kunnen worden gezien als een losstaand meubelstuk om uw keuen in te plaatsen wanneer u niet aan het spelen bent. Een keu standaard wordt in tegenstelling tot een wand keurek niet ergens aan vast gemonteerd. In ons assortiment vindt u modellen in verschillende vormen, maten, kleuren en prijsklassen. Zo hebben we bijvoorbeeld ronde keu standaarden, maar ook vierkante en rechthoekige die u kwijt kunt in de hoeken van uw biljartruimte. Daarnaast zit er ook nog verschil in het aantal keuen dat u kwijt kunt in een keu standaard. Wij hebben namelijk keu standaarden die geschikt zijn voor zes tot en met tien keuen.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Ronde keu standaarden

Bent u op zoek naar een geschikte ronde keu standaard voor bij uw biljarttafel? Bij Biljartwinkel hebben we ronde keu standaarden in verschillende groottes en voor wisselende aantallen keuen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Buffalo keu rek voor 6 keuen staal zwart, dit is een keu standaard die volledig van staal is gemaakt en is voorzien van een empire design. Door de strakke uitvoering past deze standaard in zowel klassieke als moderne biljartruimtes. Toch op zoek naar een keu standaard voor meer keuen? Dan is de Keu standaard De Luxe voor 9 keuen wellicht een goede optie. Dankzij zijn simpele en elegante stijl past de standaard in elke locatie en is deze een mooie toevoeging aan uw biljartruimte.

Hoekmodellen

Liever een keu standaard die u praktisch kunt wegwerken in de hoek van uw biljartruimte? Dan is een hoekmodel een goede optie. De Keutafel voor 6 keuen mahonie is, zoals de naam al zegt, geschikt voor zes keuen en kan makkelijk in de hoek van een ruimte worden geplaatst. Hierdoor neemt de standaard niet te veel ruimte in en zal deze niet snel in de weg staan. Heeft u een hoekmodel keu standaard nodig waarin u meer dan zes keuen kwijt kunt? Bekijk dan eens de Buffalo keu rek voor 10 keuen hoekmodel zwart. Deze is geschikt voor maar liefst tien keuen en heeft daarnaast ingebouwde onderzetters waarop u uw glazen kwijt kunt.

Meer dan keu standaarden

Naast keu standaarden heeft Biljartwinkel nog meer producten in huis. Denk bijvoorbeeld aan keuen, biljart tafels en keu accessoires, maar ook dartborden, sjoelbakken en voetbaltafels. Heeft u vragen over een van onze keu standaarden of interesse in een van onze vele andere producten? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!