Om een potje biljart compleet te maken, is het gebruik van biljartklokken of balltimers zeker een must. Met behulp van biljartklokken en balltimers bent u in staat om tijdslimieten in te stellen voor de duur van een potje biljart. Hiermee zorgt u ervoor dat uw biljarttafel en de biljartballen niet te lang in beslag worden genomen voor één potje. Daarnaast geven biljartklokken en balltimers ook de resterende tijd van een potje aan, zodat de spelers weten hoelang ze nog hebben en tijdig vaart kunnen maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
BT-55 D&K Standaard Uitvoering
€ 389,00
BT-55 D&K Met schakeling voor biljartverlichting
€ 399,00
Set sleutels voor klokken D&K
€ 32,50

4 artikelen

per pagina

Balltimers

Balltimers zijn meer dan simpelweg een aftellende klok voor uw biljartspel. Met de balltimers van Biljartwinkel.nl kunt u naast het bijhouden van de speeltijd ook zorgen voor extra en goede biljartverlichting. Hierdoor heeft u tijdens uw potje biljart optimale verlichting om de beste resultaten te behalen. Bij Biljartwinkel.nl hebben we voor zowel carambolebiljart als pool en snooker verschillende balltimers in ons assortiment. De snooker balltimers hebben plek voor 22 ballen, de pool balltimers plek voor zestien ballen en de carambolebiljart balltimers bieden plek voor drie ballen.

Tarieven instellen

Balltimers en biljartklokken geven u ook de mogelijkheid om zelf een tarief te bepalen. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoeveel geld mensen betalen wanneer zij gebruik maken van uw pool- of biljarttafel. Er zijn balltimers en biljartklokken waarbij u kunt kiezen uit een aantal standaard tarieven, maar we bieden ook balltimers en biljartklokken waarbij de keuze geheel vrij is. Bij de Baltimer Piramide 16 Ballen kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen wat het tarief is dat u wilt vragen voor een potje biljart. Daarnaast hoeft deze balltimer niet op het lichtnet te worden aangesloten, waardoor deze overal geplaatst kan worden.

Meer dan balltimers en biljartklokken

Bij Biljartwinkel.nl kunt u voor meer terecht dan alleen biljartklokken en balltimers. Zo hebben wij ook scoreborden, keuen, keu accessoires, biljarttafels en nog veel meer. Voor alles op het gebied van biljart bent u bij Biljartwinkel.nl dus aan het goede adres. Interesse in balltimers of biljartklokken of heeft u vragen over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Dibo
Facebook Instagram Youtube