Tafel onderhoud

Uw biljarttafel is uw grote trots. U wilt 'm zo lang mogelijk mooi en in goede conditie houden. Bij Biljartwinkel.nl hebben we diverse producten voor het onderhoud van uw tafel. Hiermee hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en kunt u optimaal van het spel genieten. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Producten voor tafel onderhoud

Het spel onderbreken voor het onderhoud van uw tafel is natuurlijk niet leuk. Maar het goed onderhouden van uw tafel zorgt er wel voor dat deze langer meegaat. Om het spel goed te kunnen spelen is het bijvoorbeeld belangrijk dat uw tafel perfect waterpas is. Met onze biljart waterpassen heeft u dit in een mum van tijd voor elkaar. Om het laken netjes en schoon te houden hebben we borstels en verschillende soorten lakenreiniger in ons assortiment. We hebben borstels met nylon haren, maar u kunt ook voor een luxere variant met paardenhaar gaan. Deze borstels zijn een stuk zachter. De borstels zijn zo vormgegeven dat ze ook gemakkelijk onder de randen kunnen komen. Gaat u liever niet met een borstel in de weer? Probeer dan eens onze stofzuigmond, speciaal voor biljartlakens. Door de verstelbare klem past deze op nagenoeg alle stofzuigers. 

 

Tafel onderhoud en meer

Bij Biljartwinkel.nl kunt u kiezen uit een ruim aanbod producten voor het onderhouden van uw tafel, maar dat is niet alles. Ons assortiment tafel accessoires is zeer uitgebreid. Denk aan biljartballen, -afdekzeil, en -verlichting, maar ook aan scoreborden, bandrubbers en keuenrekken. Naast accessoires kunt u bij ons ook terecht voor keuen, keu accessoires en diverse biljarttafels. Liever eerst huren voordat u overgaat tot een aankoop? Wij verhuren biljarttafels, pooltafels, voetbaltafels, flipperkasten en meer! U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer, voor persoonlijk advies of om de producten vrijblijvend uit te proberen.

 

Producten voor tafel onderhoud bestellen

Biljartwinkel.nl is in 1979 begonnen als een familiebedrijf. Wij leveren van topklasse producten voor uw biljart- en poolspel. Daarbij streven we naar snelle levering en tevreden klanten. Dit doen we door onze bestellingen te leveren uit onze eigen voorraad. Wat u vandaag bestelt proberen wij morgen al te leveren. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. U kunt altijd gratis retour zenden en wij geven hierbij een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 

Contact over tafel onderhoud

Heeft u vragen over onze producten voor tafel onderhoud of wilt u weten wat u het beste aan kunt schaffen? Neem gerust contact met ons op.