Tafel onderhoud

Uw biljarttafel is uw grote trots. U gebruikt ‘m veel, maar wilt 'm zo lang mogelijk mooi en in goede conditie houden. Bij Biljartwinkel.nl hebben we diverse producten voor het onderhoud van uw tafel. Hiermee hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en kunt u optimaal van het spel genieten. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Producten voor tafel onderhoud

Het spel onderbreken voor het onderhoud van uw tafel is natuurlijk niet iets wat u graag doet. Maar het goed onderhouden van uw tafel zorgt er wel voor dat deze langer meegaat. Door uw tafel te onderhouden houdt u deze zo lang mogelijk mee en in goede conditie. Bij Biljartwinkel.nl hebben we diverse producten voor het onderhoud van uw tafel. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u optimaal van het spel genieten. 

Assortiment tafel onderhoud

Om het spel goed te kunnen spelen, is het bijvoorbeeld belangrijk dat uw tafel perfect waterpas is. Met onze biljart waterpassen heeft u dit in een mum van tijd voor elkaar. Om het laken netjes en schoon te houden, hebben we borstels en verschillende soorten lakenreiniger in ons assortiment. We hebben borstels met nylon haren, maar u kunt ook voor een luxere variant met paardenhaar gaan. Deze borstels zijn een stuk zachter. De borstels zijn zo vormgegeven dat ze ook gemakkelijk onder de randen kunnen komen. Gaat u liever niet met een borstel in de weer voor het onderhoud van uw tafel? Probeer dan eens onze stofzuigmond, speciaal voor biljartlakens. Door de verstelbare klem past deze op nagenoeg alle stofzuigers. Heeft u een scheur in het laken van uw biljarttafel ontdekt? Geen nood! Met IBS Crack King cloth repair repareert u dit snel en eenvoudig en snel. Breng de pasta aan op de scheur, laat het een paar minuten drogen en u kunt weer spelen als nooit tevoren.  

Tafel onderhoud en meer

Bij Biljartwinkel.nl kunt u kiezen uit een ruim aanbod producten voor het onderhoud van uw tafel, maar dat is niet alles. Ons assortiment tafel accessoires is zeer uitgebreid. Denk aan biljartballen, afdekzeilen en verlichting, maar ook aan scoreborden, bandrubbers en keuenrekken. Naast accessoires kunt u bij ons ook terecht voor keuen, keu accessoires en diverse biljarttafels. Liever eerst huren voordat u overgaat tot een aankoop? Wij verhuren biljarttafels, pooltafels, voetbaltafels, flipperkasten en meer! U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer, voor persoonlijk advies of om de producten vrijblijvend uit te proberen.

Producten voor tafel onderhoud bestellen

Biljartwinkel.nl is in 1979 begonnen als een familiebedrijf. Wij leveren topklasse producten voor uw biljart- en poolspel. Daarbij streven we naar snelle levering en tevreden klanten. Dit doen we door onze bestellingen te leveren uit onze eigen voorraad. Wat u vandaag bestelt, proberen wij morgen al te leveren. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. U kunt altijd gratis retour zenden en wij geven hierbij een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bestel dus snel de juiste artikelen voor het onderhoud van uw tafel

Contact over tafel onderhoud

Heeft u vragen over onze producten voor tafel onderhoud of wilt u weten wat u het beste aan kunt schaffen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder.