Bilijardai Custom Pooltafels

 

Bilijardai custom pooltafels kopen

Ontwerp zelf je eigen Bilijardai custom pooltafels op Biljartwinkel.nl. Moderne pooltafels zijn multifunctioneel en worden steeds vaker met het interieur verwerkt. Met carambole inzetstukken worden de Bilijardai Pronto pooltafels omgetoverd tot carambole biljarts, zodat jong en oud zich met het biljartspel kunnen vermaken. Met de afdekplaten, oftwel diningtops, wordt de tafel omgetoverd tot een luxe eettafel of bureau. Multifunctioneel op kantoor of in de eetkamer. Hebben, hebben, hebben!

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Bilijardai custom pooltafels 

Door zijn veelzijdigheid in combinatie met de kwaliteit van de Bilijardai custom pooltafels, zijn ze een aanvulling op elk interieur. Voor bedrijven, openbare ruimtes of bij u thuis. Wij hebben verschillende modellen Bilijardai custom pooltafels. Zo is er bijvoorbeeld de Vision. Dit is de enige pooltafel die in hoogte versteld kan worden geleverd. Het 7FT Pronto model is een moderne eettafel / pooltafel met RVS poten en genoeg vrije hoogte onder de tafel om er goed aan te kunnen zitten. Mail naar info@biljartwinkel.nl dan ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Voorwaarden Bilijardai custom pooltafels 

Voor de bestelling van pooltafels gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen zijn afhaal prijzen!
  • De tafels zullen in paketten aangeleverd worden!
  • Tegen meerprijs kunnen wij de tafels ook bezorgen en/of monteren!
  • Voor een goede afhandeling raden wij u aan om voor de bestelling van een biljarttafel altijd contact met ons op te nemen zodat wij u een gedegen en betrouwbaar advies kunnen geven.


Custom pooltafels en meer

Bij Biljartwinkel kunt u kiezen uit een ruim aanbod Bilijardai custom pooltafels en u vind in onze webshop ook keuen, accessoires en diverse andere biljart benodigdheden. Kom gerust langs in onze showroom in Deventer! Liever eerst telefonisch contact? Bel 0570 - 628304.