Koffers en Tassen

Koffers en tassen

Keu koffers en tassen zijn ideaal om uw keuen op te bergen en te transporteren. Zo kunt u met koffers en tassen zonder zorgen uw keuen vervoeren en opbergen. Alle koffers en tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Met ons grote assortiment aan keu koffers en tassen kunt u de keu koffer of tas halen die bij u past! 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Keu koffers

Uw keu blijft schoon en veilig bewaard in een keu koffer. Door ons grote aanbod in verscheidene keu koffers kunt u de geschikte koffer voor uw keu bij ons vinden. Biljartwinkel.nl biedt keu koffers met twee vakken of drie vakken. Keu koffers met twee vakken hebben ruimte voor één ondereind en één topdeel. Bij keu koffers met drie vakken kunt u één ondereind en twee topdelen kwijt. 

Keu tassen en kokers

Voor een goede bescherming van uw keu kunt u kiezen voor een keu tas. Ook de keu tassen zijn, net zoals de koffers, in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Met ons brede assortiment aan keu tassen heeft u oneindig veel keuze. Bovendien bieden onze keu tassen ook ruimte voor andere biljartaccessoires. Zo heeft u gedurende een wedstrijd of een plezierig potje biljart te allen tijde alle toebehoren binnen handbereik. 

Meer dan keu koffers en tassen

Biljartwinkel.nl houdt niet op bij keu koffers en tassen. U vindt in ons assortiment alles omtrent uw biljart- en poolspel. Hierbij kunt u denken aan keuen, tafels en accessoires. Bovendien kunt u bij ons ook voor markeeronderdelen, balltimers en tafelverwarming terecht. Tevens kunt u ook verschillende tafels bij ons huren, zoals voetbaltafels, tafeltennistafels en airhockeytafels. Bovendien bieden wij ook onderhoud- en reparatieservice. Zo zijn onze ervaren monteur 6 dagen per week werkzaam om u te helpen bij onderhoud en reparatie. 

Koffers en tassen bij Biljartwinkel.nl

In 1979 zijn wij begonnen als een familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief bezig met het leveren van plezier op het gebied van dart- en biljartspel. Kiest u voor ons? Dan kiest u voor jarenlange ervaring. Onze bestellingen worden uit onze eigen voorraad geleverd, daarom streven wij naar snelle leveringen en tevreden klanten. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar u heeft het niet in onze collectie op de webshop kunnen vinden? Geen probleem! Onze ervaren specialisten helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor advies.