Tafeltennis

Wilt u een tafeltennistafel kopen? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan diverse tafeltennistafels. Tafeltennis is een spel voor jong en oud en wordt gespeeld door zowel echte profs als hobbyspelers. Tafeltennis is namelijk een relatief makkelijk spel dat men snel onder de knie heeft en kan worden gespeeld met 2 tot wel 8 man. Dit maakt het een leuk spel voor bijvoorbeeld scholen, in sportkantines of op het kantoor.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Tafeltennistafels

Bij Biljartwinkel.nl bieden we verschillende tafeltennistafels aan. Zo kunt u bij ons tafeltennistafels kopen voor binnen en buiten en van verschillende prijsklassen. Neem bijvoorbeeld de MODEL 2022 Cornilleau 700X outdoor tafeltennistafel zwart. Een zwarte tafeltennistafel met oranje accenten die over uiterst hoge speelkwaliteit beschikt. Deze tafel heeft namelijk een 8 millimeter dik speeloppervlak van harslaminaat en een spinrespons die vergelijkbaar is met die van een echte wedstrijdtafel. Dit maakt het een unieke tafel voor buiten. De tafeltennistafel is daarnaast voorzien van wielen en is inklapbaar, waardoor deze gemakkelijk en snel verplaatst en opgeruimd kan worden. Heeft u thuis geen ruimte voor een grote tafeltennistafel? Dan is de tafeltennistafel Buffalo Midi 75% outdoor blauw een goede optie. Deze tafel is een kwart kleiner dan normale tafeltennistafels, waardoor deze minder ruimte inneemt en geschikt is voor kleinere ruimtes. De tafel bestaat uit twee delen die gemakkelijk in te klappen zijn, waardoor de tafel ook eenvoudig op te bergen is. Bij Biljartwinkel.nl heeft u dus genoeg keuze om de juiste tafeltennistafel te kopen!

Tafeltennisaccessoires

Heeft u al een tafeltennistafel, maar bent u nog op zoek naar accessoires, zoals een bat of balletjes? Die hebben wij bij Biljartwinkel.nl ook. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Tafeltennis bat Cornilleau Nexeio X70 carbon zwart, een snelle outdoor bat met hoge precisie dankzij zijn gladde rubber. Deze bat is duurzaam en gaat dus lang mee, zonder in te leveren op kwaliteit. Het speciaal ontwikkelde rubber op deze bat zorgt voor een goede spin en creëert een hoge snelheid dankzij zijn dynamische spons. Naast tafeltennistafels kopen kunt u bij Biljartwinkel.nl dus ook terecht voor tafeltennisaccessoires.

Contact om tafeltennistafel te kopen

Wilt u een tafeltennistafel kopen, maar weet u niet precies wat de beste tafel voor u is? Of wilt u liever eerst een tafeltennistafel huren? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en voorzien u graag van een offerte op maat.