Korte Keuen en Kinder Keuen


Korte keuen en kinder keuen

Bij Biljartwinkel.nl hebben we een groot aantal korte- en kinderkeuen op voorraad. Door deze voorraad kunnen wij (bijna) altijd snel leveren. Wij hebben verschillende merken korte- en kinderkeuen:
 

-       Artemis

-       Buffalo

-       Classic

-       Cuetec

-       Hardwood

-       Triton

-       Verano
 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Korte keuen

Korte keuen worden vaak gebruikt op plekken waar de ruimte tussen de tafel en de muur beperkt is. Ook worden korte keuen gebruikt als keu voor kinderen. Doordat de keuen korter en lichter zijn, scheelt het ook in gewicht en wordt de keu een stuk makkelijker te hanteren.

Kinder keuen

Op zoek naar een kleinere keu? Geen probleem! Wij hebben kinder keuen in verschillende lengtes. Een keu voor kinderen is vaak korter en dus lichter dan een reguliere keu. Het is een mooi opstapje naar de pool- of biljartwereld.

Kinder keu of korte keu opbergen

Wilt u uw kinder keu of korte keu ook opbergen? Wij hebben verschillende keu accessoires waaronder keu standaards en keu koffers en tassen. Heeft u vragen over onze korte keuen of kinder keuen? Dan kunt u altijd even contact opnemen.

Andere keu dan een kinder keu?

Bij Biljartwinkel.nl vindt u niet alleen de beste kinder keuen in het assortiment. Wij voorzien ook de volwassenen van hoogwaardige keuen voor iedere biljartvorm. Bent u fervent snookerspeler? Dan zijn de snooker keuen van Biljartwinkel.nl voor u een aanrader. Ook voor pool keuen en carambole keuen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Voordelen Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl levert keuen in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Om ervoor te zorgen dat wij altijd een goede kwaliteit keu verkopen worden onze keuen voor verzending met de Dibo Quality Check gecontroleerd. Dit betekent dat wij uw keu zowel optisch als technisch controleren en bovendien maken wij de pomerans in orde. Zo kunt u meteen met uw keu spelen als deze binnen is! Wij wensen u veel speelplezier.