Poolballen

Pooled u op webstrijdniveau? Of gewoon tijdens gezellig avonden met vrienden? Om een pot te kunnen spelen moet u altijd beschikking hebben tot poolballen. Bij Biljartwinkel vindt u een ruim assortiment uit diverse poolballen; zowel voor de gevorderde speler als de beginner en uiteraard voor ieder budget.

Poolballen set

Met een tafel, keu's en een poolballen set tot uw beschikking en u bent klaar voor een mooie pot pool. De poolballen sets in ons assortiment verschillen van basis tot zeer uitgebreid en zijn te vinden in verschillende prijscategorieën. De Ventura Economy A1 is een goede set instapset. Dit is een complete set van 16 ballen op wedstrijdformaat voor een kleine prijs. Zoekt u het toch liever een stapje hogerop? Dan komt u uit op bijvoorbeeld de Aramith Tournament US Tournamen poolballen. Deze ballen zijn gemaakt doormiddel van een speciale technologie, waardoor ze hun glans behouden en slijtage van de pooltafel minimaal is. Wat u ook zoekt in poolbal bij Biljartwinkel is voor ieder wat wils.

Aramith poolballen

Een van de bekendste merken in de poolwereld is Aramith. De poolballen van Aramith worden ook wel gezien als de beste poolballen op de markt. Het merk wordt veel gebruikt door zowel professionals als recreanten. Ze zijn vooral populair door de garantie van hoge speelkwaliteit. Om dit te kunnen leveren ondergaan de ballen een strenge kwaliteitscontrole voor zij de fabriek verlaten. Aramith poolballen hebben dan ook een langere levensduur dan de gemiddelde poolbal. 

Poolballen onderhoud

Door veelvoudig gebruik krijgen de poolballen te maken met slijtage. Om slijtage zoveel mogelijk te voorkomen is het van belang de ballen zo goed mogelijk te onderhouden. Voor het schoonmaken van de poolballen kunt u gebruikmaken van een balpoetsmachine. U plaatst de ballen in de machine en de rest wordt voor u gedaan. Binnen een mum van tijd speelt u weer met schone ballen. Natuurlijk zijn er ook handmatige opties, zoals microvezeldoekjes en poetsmiddel. Voor lang speelplezier raden wij aan poolballen goed te onderhouden. 

Pool accessoires 

Het plaatje compleet maken, dat doet u natuurlijk met accessoires. Wat dacht u van een mooie standaard om uw keu's in te bewaren? Goede verlichting om ook tijdens die late avonduren te blijven spelen? Of tafelverwarming om voor optimale speelkwaliteit te zorgen. Biljartwinkel heeft alles in huis om te zorgen voor de optimale poolervaring. Heeft u vragen over poolmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag op weg bij het creëren van de beste speelervaring.