Keurekken

 

Wilt u een keurek kopen, zodat u uw biljartkeuen op kunt bergen? Biljartwinkel.nl levert diverse soorten en maten. Wij hebben draagbare keurekken, keu standaarden en wand keurekken. Die merken die u bij ons vindt variëren van Predator en NiLi tot Piramid. Er zijn rekken voor 1, 2, 3, 4, 6, 8 of 10 stuks. Selecteer eenvoudig de juiste categorie en bekijk ons aanbod. Liever eerst advies van één van onze experts? Als grootste biljartwinkel van Nederland kunnen wij u uitgebreid adviseren.

 

Draagbare keurekken

Draagbare keurekken - de naam zeht het in feite al - kunnen op elke gewenste plek worden gebruikt. Ze worden niet gemonteerd op een vaste plek aan de muur, maar zijn multifunctioneel. In ons assortiment vindt u zelfs een keurek dat als sleutelhanger kan worden meegenomen aan uw bos. Handig!

Keu standaarden

Keu standaarden worden ook niet gemonteerd, ze staan als los meubelstuk. In een hoek van de kamer: in een speciale keu standaard met een hoekvorm of op elke willekeurige plek: onze rond keu standaarden. Er is ook een speciale luxe uitvoering. Dit model is extra breed en biedt ruimte aan 10 keuen.

Wand keurekken

Wand keurekken hebben een vaste plaats in uw woning, café of andere openbare gelegenheid. Ze worden aan de wand geschroefd. Het grote voordeel hiervan is dat het extra stevigheid en houvast biedt op het moment dat u een keu pakt of wegzet. Wand keurekken zijn al verkrijgbaar voor 1 keu, maar u kunt natuurlijk ook een grotere variant voor 2,3,4,6 of 8 stuks bestellen.

Nieuwe keurekken en occasions

Naast nieuwe keurekken, verkoopt Biljartwinkel.nl ook tweedehands rekken. Het aanbod variëert omdat we hierin afhankelijk zijn van de inkoop. Zelf een keurek verkopen? Stuur dan een foto van uw product naar info@biljartwinkel.nl, dan ontvangt u van ons een bod naar waarde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0570 - 628304 of kom gezellig langs in onze showroom in Deventer.