Keurekken

Wilt u een keurek kopen, zodat u uw biljartkeuen op kunt bergen? Biljartwinkel.nl levert diverse soorten en maten. Wij hebben draagbare keurekken, keu standaarden en wand keurekken. Die merken die u bij ons vindt variëren van Predator en NiLi tot Piramid. Er zijn rekken voor 1, 2, 3, 4, 6, 8 of 10 stuks. Selecteer eenvoudig de juiste categorie en bekijk ons aanbod. Liever eerst advies van één van onze experts? Als grootste biljartwinkel van Nederland kunnen wij u uitgebreid adviseren.

Draagbare keurekken

Een draagbaar keurek kan - de naam zegt het in feite al - op elke gewenste plek worden gebruikt. Ze worden niet gemonteerd op een vaste plek aan de muur en zijn daardoor multifunctioneel. U kunt deze keurekken bijvoorbeeld aan een tafel bevestigen, zodat u uw keu gemakkelijk en veilig even weg kunt zetten. In ons assortiment vindt u zelfs een keuhouder die als sleutelhanger kan worden meegenomen aan uw bos. Handig!

Keu standaarden

Keu standaarden worden net als de draagbare rekken niet gemonteerd. Deze keurekken staan als los meubelstuk op de grond. In ons assortiment vindt u zowel modellen die geschikt zijn om in de hoek van een ruimte te plaatsen als ronde modellen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Er is ook een speciale luxe uitvoering. Dit hoekmodel biedt ruimte aan 10 keuen, maar u kunt ook de keuen en de triangel opbergen in het rek. Bovendien bevat dit rek 4 ingebouwde kurken onderzetters, waar u uw glas op kunt zetten als u aan de beurt bent. 

Wand keurekken

Een wand keurek heeft een vaste plaats in uw woning, café of andere openbare gelegenheid. Ze worden aan de wand geschroefd. Het grote voordeel hiervan is dat het extra stevigheid en houvast biedt op het moment dat u een keu pakt of wegzet. Wand keurekken zijn al verkrijgbaar voor 1 keu, maar u kunt natuurlijk ook een grotere variant voor 2,3,4,6, 8 of zelfs 10 stuks bestellen.

Nieuwe keurekken en occasions

Biljartwinkel.nl verkoopt naast nieuwe keurekken ook tweedehands rekken. Het aanbod varieert omdat we hierin afhankelijk zijn van de inkoop. Zelf een keurek verkopen? Stuur dan een foto van uw product naar info@biljartwinkel.nl, dan ontvangt u van ons een bod naar waarde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0570 - 628304 of kom gezellig langs in onze showroom in Deventer.

Overige biljartartikelen

Naast keurekken kunt u bij Biljartwinkel ook terecht voor alle andere zaken die te maken hebben met biljarten. Denk aan biljarttafels, keuen, keu accessoires en tafelaccessoires. Liever een biljarttafel huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube