Elektronisch scorebord biljart

 Biljartwinkel.nl bestaat al meer dan 40 jaar. Wij zijn begonnen als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland. Met ons grote assortiment biljartaccessoires zorgen wij voor de beste potjes biljart. Biljartwinkel.nl heeft één fysieke winkel in Deventer en vier webshops. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met het spel biljart. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende soorten scoreborden, zoals reguliere scoreborden en balltimers. U kunt er ook voor kiezen om voor een elektronisch scorebord te gaan voor uw potjes biljart

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
D&K Multi-MicroScore
€ 475,00
D&K Multi-MiniScore
€ 475,00
D&K Multi Maxiscore biljart scorebord
€ 595,00
Biljartteller – digitaal biljart scorebord
€ 349,95
Carambole teller
€ 4,50

5 artikelen

per pagina

Elektronisch scorebord biljart

In ons assortiment hebben wij zowel normale scoreborden als een elektronisch scorebord voor biljart. Wij hebben elektronische scoreborden van de merken D&K en Gertonic. Elk scorebord heeft unieke eigenschappen. Dit betekent ook dat ze andere variabelen aangeven. Zo geeft de D&K Multi-MiniScore de speelstand en de beurten aan. De D&K Multi-MaxScore geeft naast de speelstand en de beurten ook de hoogste serie van een speler aan. Een Gertonic biljardscorebord is anders dan de D&K scoreborden. Op de scoreborden van Gertonic kunt u de speelstand, het gemiddelde van een speler, de hoogste serie van een speler, de laatste invoer en het aantal te maken beurten zien. Ook kunt u ervoor kiezen om een reclametekst te plaatsen. Lukt het u niet om een keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op, dan geven wij u advies.

Balltimers 

De balltimers van Biljartwinkel.nl doen meer dan alleen het aftellen van uw spel biljart. Onze balltimers kunnen namelijk naast het bijhouden van de speeltijd ook automatisch zorgen voor goede biljartverlichting. Zo weet u dat u altijd de beste belichting gebruikt bij uw pot biljart. Biljartwinkel.nl heeft balltimers voor carambole biljart, pool en snooker. De carambole biljart balltimers hebben plek voor 3 ballen, de pool balltimers voor 16 ballen en de snooker balltimers voorr 22 ballen.  

Meer dan een elektronisch scorebord biljart

Naast een elektronisch scorebord voor uw spel biljart, biedt Biljartwinkel.nl ook reguliere scoreborden. Wij hebben voor elk soort biljartspel een passend scorebord, of het nou snooker of regulier biljart is. Tijdens een potje carambole biljart kunt u eenvoudig de score bijhouden door middel van de draaiknoppen. Ook hebben wij zeer traditionele snooker scoreborden. Deze borden hebben de traditionele messing schuifjes waarop u de score kunt bijhouden tot en met 119 punten. 

Contact elektronisch scorebord biljart 

Als u nog vragen heeft, bijvoorbeeld over welk elektronisch scorebord u het beste kunt aanschaffen voor uw potje biljart, kunt u contact met ons opnemen. Wij geven vrijblijvend advies in onze winkel in Deventer en over de telefoon.

Dibo
Facebook Instagram Youtube