Carambolebiljarts

 

Carambolebiljarts kopen

Carambolebiljarts is een spelvorm die we in Nederland vaak gewoon biljarten noemen. Een carambole wordt gemaakt door met de speelbal de twee andere ballen te raken. Op zoek naar een goede tafel om carambolebiljarts op te spelen? Dan heeft u op Biljartwinkel.nl keuze uit prachtige authentieke tafels, met een nostalgische uitstraling, en uit diverse high-end modellen. Verkrijgbaar met blauw of met groen laken.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Carambolebiljarts

Biljartwinkel.nl levert carombolebiljarts van diverse merken. Denk bijvoorbeeld aan Gabriels, Heemskerk en Roothaert. U vindt bij ons zowel nieuwe, als gebruikte modellen in diverse afmetingen en prijsklassen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op voor advies. 


Voorwaarden carambolebiljarts

Voor de bestelling van Caramboletafels gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen zijn afhaal prijzen!
  • De tafels zullen in paketten aangeleverd worden!
  • Tegen meerprijs kunnen wij de tafels ook bezorgen en/of monteren!
  • Voor een goede afhandeling raden wij u aan om voor de bestelling van een biljarttafel altijd contact met ons op te nemen zodat wij u een gedegen en betrouwbaar advies kunnen geven.


Carambolebiljarts en meer

Bij biljartwinkel hebben wij, naast de nieuwe biljarttafels, Pooltafels, Carambolebiljarts en Occasion biljarttafels ook nog Bilijardai Custom Pooltafels. Zo kunt u kiezen uit een ruim aanbod en zelfs uit unieke custom made poolbiljarts.


Biljart accessoires

Naast caramboletafels, vindt u diverse andere biljart accessoires bij Biljartwinkel. Van keu accessoires en tafel accessoires tot zelfs de verhuur van complete biljarttafels. En wist u dat wij niet alleen biljarttafels verhuren, maar ook dartbanen, flipperkasten, voetbaltafels en diverse andere producten. Op zoek naar een specifiek product, maar kunt u het niet vinden in onze collectie op de webshop? Onze specialisten helpen u graag verder. Kom gerust langs bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor persoonlijk advies! Bezoek onze winkel in Deventer of neem online contact op.