Carambolebiljarts

 

Carambolebiljarts kopen

Carambolebiljarts is een spelvorm die we in Nederland vaak gewoon biljarten noemen. Een carambole wordt gemaakt door met de speelbal de twee andere ballen te raken. Op zoek naar een goede tafel om carambolebiljarts op te spelen? Dan heeft u op Biljartwinkel.nl keuze uit prachtige authentieke tafels, met een nostalgische uitstraling, en uit diverse high-end modellen. Verkrijgbaar met blauw of met groen laken.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Carambolebiljarts

Biljartwinkel.nl levert carombolebiljarts van diverse merken. Denk bijvoorbeeld aan Gabriels, Heemskerk en Roothaert. U vindt bij ons zowel nieuwe als gebruikte modellen in diverse afmetingen en prijsklassen. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit onze carambolebiljarts? Neem dan gerust contact met ons op voor advies. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier hebben we een aantal van de occasion biljarts die we op voorraad hebben opgesteld. Deze kunt u testen om te kijken welke er goed bij u past.  

Voorwaarden carambolebiljarts

Voor de bestelling van carambolebiljarts gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen zijn afhaalprijzen!
  • De tafels zullen in pakketten aangeleverd worden!
  • Tegen meerprijs kunnen wij de tafels ook bezorgen en/of monteren.
  • Voor een goede afhandeling raden wij u aan om voor de bestelling van een biljarttafel altijd contact met ons op te nemen, zodat wij u een gedegen en betrouwbaar advies kunnen geven.

Carambolebiljarts en meer

Bij biljartwinkel hebben wij, naast de nieuwe en occasion carambolebiljarts ook pooltafels en Bilijardai custom pooltafels. Pooltafels hebben we onder andere van de merken Brunswick, Buffalo en Clash. Met een Bilijardai custom pooltafel haalt u iets unieks in huis. Met carombole inzetstukken kunt u de Bilijardai pooltafels bijvoorbeeld omtoveren tot een carambolebiljart. Plaats er een zogenaamde dining top overheen en u heeft een mooie eettafel of bureau. Haal de afdekplaat eraf en u kunt gelijk een potje biljarten. Zeer multifunctioneel dus!

Biljart accessoires

Naast carambolebiljarts, vindt u diverse andere biljart accessoires bij Biljartwinkel. Van keu accessoires en tafel accessoires tot zelfs de verhuur van complete biljarttafels. En wist u dat wij niet alleen biljarttafels verhuren, maar ook dartbanen, flipperkasten, voetbaltafels en diverse andere producten? Op zoek naar een specifiek product, maar kunt u het niet vinden in onze collectie op de webshop? Onze specialisten helpen u graag verder. Kom gerust langs bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor persoonlijk advies! Bezoek onze winkel in Deventer of neem online contact op.