Ferrules


Ferrules 

Bent u op zoek naar een ferrule voor de biljartkeu? Biljartwinkel.nl heeft verschillende soorten ferrules in het assortiment. De meeste ferrules zijn van kunststof en zijn beschikbaar tussen de 11mm en 25mm. Ferrules zijn er in ons assortiment van de merken Adam, Artemis, Buffalo, Longoni, Mc Dermot, Superba en Tiger. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Wat zijn Ferrules 

Ferrules van de biljartkeu hebben vele verschillende benamingen, zoals doppen, ferrule, keuhuls, beentje of het ivoortje. Vroeger werden de doppen vaak van ivoor gemaakt, vandaar dat dit onderdeel ook ivoortje werd genoemd. Tegenwoordig worden, gelukkig, de ferrules in de meeste gevallen gemaakt van kunststof. Ferrules zorgen voor lichte demping waardoor trillingen weg worden genomen en de nauwkeurigheid toeneemt tijdens het spelen. Dankzij ferrules bent u in staat om de bal zo geconcentreerd mogelijk te kunnen stoten.

De functie van ferrules

De ferrules hebben twee functies. Ten eerste, zoals eerder wordt benoemd, verbeteren ferrules de nauwkeurigheid tijdens het spelen. Ferrules buigen namelijk enigszins mee en dempen daardoor de trillingen tijdens het contactmoment met de bal. Daarnaast dienen ferrules als bescherming voor de keu. Ferrules voorkomen grotere schade, wanneer u uw biljartkeu wilt opbergen bijvoorbeeld. Daarom zijn ferrules met enige regelmaat aan vervanging toe.

Topmerken ferrules bij Biljartwinkel.nl

Bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse ferrules van verscheidene merken. Bij ons vindt u onder andere Adam ferrules, Longoni ferrules en Artemis ferrules. Met deze topmerken bent u verzekerd van de beste kwaliteit ferrules. Hierdoor blijft uw keu langere tijd in topconditie en heeft u langer speelplezier van uw keu.

Ferrules en andere accessoires

Biljartwinkel.nl streeft naar de totale biljartervaring voor u. Wij bieden niet alleen Ferrules, wij hebben zeer veel en diverse accessoires voor uw biljartkeu en -tafel. Met de volgende accessoires is uw biljartervaring compleet:

Contact

Heeft u vragen over ferrules of wilt u ferrules bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord.