Gelaagde Pomeransen

Gelaagde pomeransen worden veelal gekozen door professionele biljartspelers. Deze pomeransen bestaan uit verschillende lagen leer die op elkaar zijn gelijmd. Een pomerans is het belangrijkste onderdeel van de keu. Het is namelijk het enige onderdeel van de keu die daadwerkelijk balcontact heeft. Dit betekent dat investeren in een goede pomerans een aanrader is.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Voordelen gelaagde pomeransen 

Gelaagde pomeransen zijn pomeransen met veel voordelen voor u tijdens het biljartspel. Zo krijgt u met gelaagde pomeransen onder andere het volgende:

  • Houdt krijt goed vast 
  • Blijft beter in vorm
  • Goede veerkracht
  • Lange levensduur 

Hardheid van gelaagde pomeransen 

De gelaagde pomeransen komen in verschillende hardheid, van een zachte variant tot een harde variant. Elk type heeft zijn eigen eigenschappen, welk type u kiest is compleet afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Door de elastische impact is het met een zachte pomerans mogelijk om met effecten te spelen. Kiest u een harde pomerans, dan heeft u langere ballen en minder kans op effecten. Onze medewerkers adviseren u graag bij het kiezen van een pomerans. 

Gelaagde pomeransen en andere keu-accessoires

Bij Biljartwinkel.nl kunt u terecht voor alles op het gebied van biljarten; van keu's tot keutassen. Wat dacht u van een keukoffer om uw keu veilig en makkelijk te vervoeren? Een goed stuk krijt voor goede grip? Of een ferrule voor extra nauwkeurigheid tijdens het spel? Wat u ook nodig heeft om uw biljartspel compleet te maken in ons ruime assortiment vindt u het.

Service van Biljartwinkel 

Onze klanten komen vanuit heel Nederland naar ons toe en vertrouwen hun keu aan ons toe. Wilt u een nieuwe gelaagde pomerans op uw keu? Dan kunt u dit zelf doen, maar u kunt ook onze professionele monteurs inschakelen. Uw keu wordt dan in onze werkplaats gemonteerd een netjes afgewerkt. Bij Biljartwinkel.nl kunt u rustig op uw reparatie wachten en bent u uw product niet lang kwijt. Verder hebben wij alle pomeransen op voorraad. Bekijk de voorraad op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten.