Airhockey

Heeft u een passie voor airhockey? En bent u op zoek naar een airhockeytafel of onderdelen voor airhockey? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. Want naast alles op het gebied van biljart zijn wij ook erg bekend met airhockey. Of het nou gaat om het kopen of om het huren van een airhockeytafel, bij ons kunt u ervoor terecht. Airhockey is een leuke toevoeging voor elk€ sportkantine, kantoor of huishouden en biedt altijd veel speelplezier. Belangrijke vaardigheden bij airhockey zijn snelheid, reactievermogen en behendigheid. Heeft u al deze kwaliteiten of wilt u deze ontwikkelen? Dan is airhockey de juiste keuze!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Airhockeytafel

Bij Biljartwinkel.nl hebben we een breed aanbod aan airhockeytafels. Zo hebben we airhockeytafels van diverse groottes en voor verschillende prijzen. Neem bijvoorbeeld de Airhockey TopTable Foldy-Carbon Black-Grey. Een inklapbare airhockeytafel met een fraaie en stevig uitgevoerde Carbon-look. Door zijn bouw en sterke poten staat de tafel stabiel. Daarnaast is deze voorzien van een elektronisch geïntegreerd scoresysteem (drie displays in de omranding en een bedieningspaneel in de zijkap), waarmee u kunt spelen met diverse time-tracks en uitnodigende sounds.

We hebben ook de Airhockey TopTable Typhoon Pro Metal-line Wood, met metalen speelveld en omranding. Een airhockeytafel die past in elke omgeving en wordt geleverd inclusief accessoires, bestaande uit vier pushers en vier pucks. Deze airhockeytafel speelt geweldig dankzij een professionele blower en wordt geleverd met grotere/zwaardere pucks, voorzien van een Easy-Float-System. Hierdoor creëren de pucks tijdens het zweven extra kracht.

Airhockey accessoires

Beschikt u al over een airhockeytafel, maar bent u op zoek naar accessoires voor airhockey? Dan zit u bij Biljartwinkel.nl ook goed! Om airhockey te spelen, heeft u uiteraard verschillende dingen nodig. Naast de airhockeytafel is het ook belangrijk om goede pushers en pucks te hebben. Daarom hebben wij de Buffalo Airhockey Pusher Pro in ons assortiment. Een pusher van professionele kwaliteit voor het beste speelplezier en resultaat. Ook bieden wij pucks aan in verschillende kleuren en maten. Bijvoorbeeld de Twister Airhockey Puck, deze hebben wij in de kleuren rood, wit, blauw, oranje en geel. Genoeg keuze dus!

Meer dan airhockey

Airhockeytafels en -accessoires zijn lang niet de enige producten die wij aanbieden bij Biljartwinkel.nl. Zoals onze naam al doet vermoeden, hebben wij namelijk ook alles op het gebied van biljart. Of het nou gaat om biljartkeuen, biljartballen of biljarttafels, bij ons zit u goed. Meer interesse in een van onze andere diensten of producten? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u graag verder!