Carambole ballen voor alle niveaus 

Een goede pot carambole zou geen goede pot carambole zijn zonder de juiste carambole ballen. Bij Biljartwinkel.nl vindt u een ruim assortiment aan carambole ballen voor de gevorderde en beginnende speler. Wij leveren uiteraard ook carambole ballen voor wedstrijdniveau. De prijs van de carambole ballen is zeer gerelateerd aan de kwaliteit. U kunt daarom ook bij ons terecht voor losse carambole ballen als u slechts één of twee ballen uit uw set wilt vervangen.

Carambole ballen sets

Uiteraard biedt Biljartwinkel.nl een ruim assortiment aan carambole ballen sets. Onze carambole ballen zijn verkrijgbaar in de wedstrijdmaat 61,5 mm in verschillende kwaliteiten. De kwaliteit is onder andere afhankelijk van het materiaal waarvan de carambole ballen zijn gemaakt. Begint u net met het carambole spel? Dan is het raadzaam om te kiezen voor de goedkopere carambole ballen die gemaakt zijn van Chinees polyester. Speelt u graag met vrienden en kunt u inmiddels een aardige pot spelen? Dan kiest u verstandigerwijs voor het kwalitatief betere Europese polyester. Speelt u op wedstrijdniveau of wilt u simpelweg het allerbeste uit uw carambole spel halen? Gaat u dan voor carambole ballen van topkwaliteit van phenolhars. Hiermee speelt u gegarandeerd uw beste spel en verslaat u uw tegenstanders binnen de kortste keren.

Kleinere maten carambole ballen

Carambole tafels zijn er in verschillende soorten en maten, en zo ook carambole ballen. Heeft u bijvoorbeeld thuis een kleinere carambole tafel staan? Dan is het beter om ook met kleinere carambole ballen te spelen. Speelt u wel met het normale wedstrijdformaat, dan kloppen de verhoudingen namelijk niet meer en zult u, wanneer u een keer weer wél met de juiste verhoudingen speelt, om moeten schakelen in uw spel. De hoogwaardige phenolhars carambole ballen van het merk Aramith zijn om deze reden in verschillende maten verkrijgbaar. De carambole ballen zijn van de hoogste kwaliteit en slijten vijf keer minder snel dan polyester ballen. Tevens zijn ze gemakkelijker schoon te houden.

Losse carambole ballen

Wedstrijdmaat carambole ballen kunt u bij Biljartwinkel.nl ook als aparte ballen kopen. Al onze losse carambole ballen zijn van het merk Aramith van het beste materiaal: phenolhars. Deze carambole ballen kunt u aanschaffen ter vervanging van een versleten, missende of gestolen carambole bal. Als losse bal kunt u ook kiezen voor de blauwe carambole bal, te gebruiken voor het 4 ballen- of honderdenspel. Dit is een leuke toevoeging aan uw carambole set waarmee u uw spelarsenaal eenvoudig en snel uit kunt breiden.

Meer biljartballen

Bij Biljartwinkel.nl kunt u ook terecht voor poolballen en snookerballen. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhoud aan uw biljartballen. Weet u niet welke carambole ballen de juiste zijn voor u? Of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag en staan u direct te woord.

Dibo
Facebook Instagram Youtube