Keu Hulpstukken


Keu hulpstukken

Hulpstukken voor sommige spellen van biljart kan handig zijn. Bij Biljartwinkel bieden wij verschillende hulpstukken aan waarmee uw spel progressie kan maken. De meest voorkomende is de rustkeu. Hiermee kunt u makkelijk een verre bal raken en het gewicht verdelen van de biljartkeu. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Keu Hulpstukken

Hulpstukken mogen bij alle vormen van biljart gebruikt worden. De rustkeu zie je voornamelijk bij alle drie de tafels vaak terug. Bij de pooltafel, snookertafel en de biljarttafel namelijk. Bij snooker komt de rustkeu verreweg het meeste voor. De snookertafel is namelijk de grootste tafel waar op gespeeld wordt. Daarom is het soms gemakkelijk om het voorste stuk te laten rusten tijdens het spelen van snooker.

Hulpstukken bij Biljartwinkel.nl

Ten eerste vindt u bij ons in het assortiment de hulpkeu. De hulpkeu is beschikbaar in verschillende maten en op deze keu wordt het hulpstuk geschroefd of geschoven. De meest voorkomende hulpstukken in ons assortiment zijn de 'X' head, de "spider" en de "moose". De hulpstukken zijn verkrijgbaar in vier materialen, chroom, koper, brass of nylon.

Contact

Heeft u vragen over hulpstukken? Of wilt u juist meer weten over de biljart keu of een keu accessoire? Neem gerust contact met ons op voor advies. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer. Deze is gevestigd aan de Bergvaardersstraat 15.