Topeinden

 

Topeinden

Topeinden voor een carambole keu of een pool keu? Biljartwinkel.nl geeft u een ruime keuze in Carambole toppen en pool toppen. Ons assortiment bestaat uit topeinden van de bekende merken zoals; Adam, Longoni, Buffalo en Artemis.

Carambole topeinden

Bij Biljartwinkel.nl vind je topeinden die variëren in gewicht van 90 gram tot en met 130 gram. Dit is afhankelijk van de lengte de diameter en het mat. Daarnaast zijn bijna alle topeinden tegenwoordig voorzien van een houten schroef aangezien dit voor een betere aansluiting zorgt met het onderste gedeelte van de keu. Vroeg waren dit meestal nog metalen schroeven.

Pool topeinden 

Bij Biljartwinkel zijn Pool topeinden te vinden, net als de carambole topeinden, variërend in gewicht van 90 gram tot en met 130 gram. De pool topeind onderscheid zich, ten opzichte van de carambole topeind, in de buigzaamheid. De topeind van de pool topeind is buigzamer namelijk. Dit in verband met de bekende "brakeshots" tijdens het poolen.  


Keu Accessoires

Naast topeinden biedt BIljartwinkel verschillende keu accessoires en tafel accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan krijt en krijthoudersrubber doppenkoffers en tassen. Maar ook voor een biljarttafel kunt u bij ons terecht. Kijk gerust rond of vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.


Contact

Wilt u graag persoonlijk advies over topeinden of andere biljart gerelateerde producten? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Daarnaast mag u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.