Topeinden

 

Topeinden

Heeft u topeinden nodig voor een carambole keu of een pool keu? Biljartwinkel.nl geeft u een ruime keuze in carambole toppen en pool toppen. Ons assortiment bestaat uit topeinden van diverse bekende merken, zoals: Adam, Longoni, Buffalo en Artemis. Met onze topeinden is uw keu altijd klaar om het spel te spelen.

Carambole topeinden

Bij Biljartwinkel.nl vindt u topeinden die variëren in gewicht van 90 gram tot en met 130 gram. Dit is afhankelijk van de lengte de diameter en het materiaal. Daarnaast zijn bijna alle topeinden tegenwoordig voorzien van een houten schroef, aangezien dit voor een betere aansluiting zorgt met het onderste deel van de keu. Vroeger waren dit meestal nog metalen schroeven.

Pool topeinden 

Bij Biljartwinkel zijn pool topeinden te vinden die, net als de carambole topeinden, variëren in gewicht van 90 gram tot en met 130 gram. De pool topeind onderscheidt zich ten opzichte van de carambole topeind door de mate van de buigzaamheid. De topeind van de pool topeind is namelijk buigzamer. Dit in verband met de bekende "brakeshots" tijdens het poolen.  

Keu accessoires en andere biljartartikelen

Naast topeinden vindt u bij Biljartwinkel verschillende keu accessoires en tafel accessoires. Denk bijvoorbeeld aan krijt en krijthoudersrubber doppenkoffers en tassen. Maar ook voor een biljarttafel en biljartkeuen kunt u bij ons terecht. Kijk gerust rond of vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

Waarom Biljartwinkel.nl voor topeinden?

Al sinds 1979 zijn wij actief in de biljart- en dartwereld. We zijn gestart als een familiebedrijf en inmiddels beschikken we over maar liefst vier online webshops. Als u voor ons kiest, kiest u dus voor ruim 40 jaar ervaring. Biljartwinkel.nl levert in Nederland, maar we leveren onze producten ook in de rest van de Benelux en Europa. Voor leveringen binnen Nederland rekenen we bij een besteding vanaf €125,- geen verzendkosten.

Bestellen en contact

Bestel vandaag voor 18:00 uur als u uw topeinden morgen in huis wilt hebben. Per ongeluk de verkeerde besteld? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen gratis retourneren. Wilt u graag persoonlijk advies over topeinden of andere biljartgerelateerde producten? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Daarnaast mag u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.