Rubber doppen

Bekijk het assortiment bij Biljartwinkel.nl en vindt het beste dopje voor uw biljartkeu. U kunt kiezen uit diverse soorten; van een rubberen dop van Buffalo tot een echte Raymond Ceulemans rubberen dop. 
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Waarvoor is een rubber dop op de biljartkeu?

Aan het uiteinde van een keu vindt u altijd een rubberen dop. Deze rubberen dop heeft natuurlijk een functie. Het biedt namelijk bescherming tegen het barsten of splijten van het ondereind. Daarnaast werkt deze bescherming van de rubberen dop ook als schokdemper. Dit zorgt ervoor dat u beter controle heeft over de keu. Bovendien zorgt een goede rubberen dop dat uw keu langer meegaat. Kortom dit kleine onderdeel is onmisbaar bij een goede keu.


Merken rubber doppen voor uw biljartkeu

Bent u op zoek naar hoogwaardige rubber doppen voor uw biljartkeu? Bij biljartwinkel.nl vindt u rubber doppen van diverse topmerken biljatproducten. U vindt hier onder andere:

Met de topkwaliteit rubber doppen voor uw biljartkeu blijft uw keu in goede conditie en kunt u veel ballen blijven stoten. 

Maak uw keu compleet

Met een dopje biljart keu is uw keu nog niet compleet. Verder heeft u naast een rubberen dop onder andere een topeind, ondereind, pamerand en ferrule nodig. Ook deze producten zijn te bestellen bij Biljartwinkel.nl. Heeft u een pomerans nodig? Wij beschikken over diverse pomeransen die variëren in hardheid. Zo vindt u altijd een pomerans die bij uw speelstijl past. Ook een ferrule kan niet ontbreken wij het compleet maken van uw keu. De ferrule bevindt zich aan het topeind van de keu en is het onderdeel waar de pomerans aan vastzit. En natuurlijk is het topeind een onmisbaar element. Bij Biljartwinkel.nl vindt u complete keuen voor zowel de beginner als de gevorderde speler. Heeft u vragen over een dopje biljartkeu of andere keu onderdelen? Neem dan gerust contact op met onze experts.

 

Rubber doppen voor uw biljartkeu bestellen bij Biljartwinkel.nl

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen. Onze professionele monteurs kunnen snel en netjes een nieuwe pomerans op uw keu monteren.