Rubber doppen

De beste rubber doppen om het ondereind van uw biljartkeu mee te beschermen vindt u in het assortiment van Biljartwinkel.nl. U kunt kiezen uit diverse soorten: van een rubber doppen van Buffalo of Artemis tot een echte Raymond Ceulemans rubberen dop. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Waarom zijn ze belangrijk voor uw biljartkeu?

Rubberen doppen voor biljartkeuen zijn een essentieel accessoire dat wordt gebruikt om de onderkant van de keu te beschermen en de wrijving met de biljarttafel te verminderen. Aan het uiteinde van een keu vindt u altijd een rubberen dop, net boven de tip. Deze biedt bescherming tegen het barsten of splijten van het ondereind van de keu. Daarnaast werkt de rubberen dop ook als schokdemper. Dit zorgt ervoor dat u beter controle heeft over de keu. Daarnaast verminderen rubberen doppen de wrijving tussen de keu en de biljarttabel. Door de gladde en veerkrachtige eigenschappen van het rubber glijdt de keu soepel over het laken, waardoor spelers meer controle hebben over de stoot en het de nauwkeurigheid bevorderd. Bovendien gaat uw keu langer mee als er een goede bescherming onder zit. Kortom, dit kleine onderdeel is onmisbaar voor een goede keu.

Beste rubberen doppen voor uw biljartkeu

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige rubberen doppen voor uw biljartkeu? Bij Biljartwinkel.nl vindt u ze van diverse topmerken zoals: 3lobite, Artemis, Longoni, Raymond Ceulemans en Buffalo om er een paar op te noemen. Met de topmerken die Biljartwinkel.nl aanbiedt, blijft uw keu in goede conditie en kunt u naar hartenlust ballen blijven stoten. 

Maak uw keu compleet

Met een rubberen dop is uw keu nog niet compleet. Hiernaast heeft u onder andere een topeind, ondereind, pomerans en ferrule nodig. Ook deze producten zijn te bestellen bij Biljartwinkel.nl. Heeft u een pomerans nodig? Wij beschikken over diverse pomeransen die variëren in hardheid. Zo vindt u altijd een pomerans die bij uw speelstijl past. Ook een ferrule kan niet ontbreken bij het compleet maken van uw keu. De ferrule bevindt zich aan het topeind van de keu en is het onderdeel waar de pomerans aan vastzit. En natuurlijk is het topeind een onmisbaar element. Bij Biljartwinkel.nl vindt u complete keuen voor zowel de beginner als de gevorderde speler. Heeft u vragen over welke keu accessoires het beste bij uw speelstijl passen? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij geven graag vrijblijvend advies.

Bestellen bij Biljartwinkel.nl

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om de rubberen doppen of andere artikelen die u vandaag bestelt morgen te leveren, mits ze voorradig zijn. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft? Onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen.