Rubber doppen

De beste rubber doppen om het ondereind van uw biljartkeu mee te beschermen vindt u in het assortiment van Biljartwinkel.nl. U kunt kiezen uit diverse soorten: van een rubber doppen van Buffalo of Artemis tot een echte Raymond Ceulemans rubberen dop. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Waarvoor zijn rubber doppen op de biljartkeu?

Aan het uiteinde van een keu vindt u altijd een rubberen dop. Deze dop heeft natuurlijk een functie. Hij biedt namelijk bescherming tegen het barsten of splijten van het ondereind van de keu. Daarnaast werkt de rubberen dop ook als schokdemper. Dit zorgt ervoor dat u beter controle heeft over de keu. Bovendien gaat uw keu langer mee als er een goede rubberen dop op zit. Dit kleine onderdeel is kortom onmisbaar voor een goede keu.

Merken rubber doppen voor uw biljartkeu

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige rubber doppen voor uw biljartkeu? Bij Biljartwinkel.nl vindt u rubber doppen van diverse topmerken:

Met de topkwaliteit van onze rubber doppen voor uw biljartkeu blijft uw keu in goede conditie en kunt u naar hartenlust ballen blijven stoten. 

Maak uw keu compleet

Met een rubberen dop is uw keu nog niet compleet. Hiernaast heeft u onder andere een topeind, ondereind, pomerans en ferrule nodig. Ook deze producten zijn te bestellen bij Biljartwinkel.nl. Heeft u een pomerans nodig? Wij beschikken over diverse pomeransen die variëren in hardheid. Zo vindt u altijd een pomerans die bij uw speelstijl past. Ook een ferrule kan niet ontbreken wij het compleet maken van uw keu. De ferrule bevindt zich aan het topeind van de keu en is het onderdeel waar de pomerans aan vastzit. En natuurlijk is het topeind een onmisbaar element. Bij Biljartwinkel.nl vindt u complete keuen voor zowel de beginner als de gevorderde speler. Heeft u vragen over rubber doppen voor uw biljartkeu of andere keu onderdelen? Neem dan gerust contact op met onze experts. 

Bestellen bij Biljartwinkel.nl

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om de rubber doppen of andere artikelen die u vandaag bestelt morgen te leveren, mits ze voorradig zijn. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft? Onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen.