Biljarttafel huren

Organiseert u een biljarttoernooi of zoekt u een tijdelijke tafel omdat uw eigen tafel stuk is? Dan zit u bij biljartwinkel.nl voor het huren van een biljarttafel zeker goed! Wij bieden namelijk diverse biljarttafels aan. Zo zijn er verschillende afmetingen en verschilt per tafel ook het gewicht. Maar nog belangrijker, we hebben diverse tafels voor verschillende spellen. Hierbij kunt u denken aan tafels voor carambole en tafels om te poolen. Voor de huur van alle soorten biljarttafels bent u hier dus aan het juiste adres. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u!
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
HUUR Biljarttafel huren - in overleg

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 0570 628 304 of via verhuur@dartwinkel.nl

Op voorraad

1 artikel

per pagina

Pooltafels huren

Bij Biljartwinkel.nl hebben we verschillende soorten pooltafels van meerdere merken. Daarnaast hebben we ook eerstehands en tweedehands pooltafels en zijn ze beschikbaar in wisselende soorten en maten. Zo kunt u altijd wel een geschikte biljarttafel huren. Poolen is een sport die de afgelopen jaren in Nederland steeds populairder is geworden. Het is daarom ook niet gek dat er in menig kroeg vaak wel een pooltafel te vinden is. Poolen is namelijk een sport en spel voor jong en oud en kan ongeacht het niveau gespeeld worden. Poolen is een vorm van biljart waarbij er in elke hoek van de tafel en in het midden van beide zijden een pocket zit. Het spel wordt gespeeld met 15 ballen. Bal 1 t/m 7 zijn één kleur, bal 9 t/m 15 bestaan uit twee kleuren. Bal nummer 8 is geheel zwart en dient te allen tijde als allerlaatste te worden bespeeld. Beide spelers krijgen een soort bal (1 kleur of 2 kleuren) met als doel zo snel mogelijk alle ballen van hun soort in de pockets te krijgen. Om te winnen dien je daarna te eindigen door bal nummer 8 in een pocket te tikken.

Caramboletafels huren

Carambole is een vorm van biljart die in Nederland vaak wordt bedoeld met biljart. Carambole wordt gespeeld met drie ballen, één speelbal en twee andere ballen. Carambole komt uit het Frans en betekent ‘punt’, een punt dat je krijgt door tijdens het spelen met de speelbal de andere twee ballen te raken. Bij Biljartwinkel.nl bieden we verschillende caramboletafels aan. Zo kunt u kiezen voor een authentieke tafels met een nostalgische uitstraling, maar ook voor moderne high-end tafels. Voor het huren van biljarttafels bieden wij dus veel verschillende mogelijkheden.

Contact biljartwinkel.nl

Voor biljarttafels huren bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. Maar we bieden nog veel meer dan dat, namelijk alles op het gebied van biljart. Ballen, keuen, lakens en nog veel meer. Heeft u interesse in een van onze producten of in het huren van een biljarttafel? Neem dan contact met ons op, dan bespreken wij graag alle mogelijkheden.

Dibo
Facebook Instagram Youtube