1-delige Keuen


Eendelige keuen

Bij Biljartwinkel.nl hebben beschikken we over een ruim assortiment eendelige keuen. De eendelige keu staat ook wel bekend als de “huiskeu”. Dit omdat de keu veel gebruikt wordt in poolcentra. Zoekt u een stevige, solide eendelige keu? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben 1-delige keuen van onder andere:

 

-       Artemis eendelige keuen

-       Buffalo eendelige keuen

-       Hardwood eendelige keuen

-       Stinger eendelige keuen

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een 1-delige keu? 

Omdat de 1-delige keu uit één deel gemaakt is, is deze stevig en kan er weinig kapot aan gaan. De keu heeft minder breekbare onderdelen en is dus geschikt voor veel gebruik.

Een nadeel van deze keu is het vervoer, de keu kan immers niet uit elkaar dus blijft lang.  Er zijn 1-delige keuen voor zowel carambole en pool, als voor snooker. Om verschillende eendelige keuen uit te proberen bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Deventer. Onze experts adviseren u graag en helpen u bij het vinden van de juiste keu.

Meer dan alleen eendelige keuen

Biljartwinkel.nl heeft naast eendelige keuen nog veel meer verschillende keuen waaronder:

Wij hebben een uitgebreid assortiment keuaccessoires. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw keu. Wij nodigen u graag uit in onze winkel in Deventer voor advies op maat. Wij komen graag met u in contact.