Pomerans kopen

Biljartwinkel is een familiebedrijf dat is begonnen in 1979. Bij Biljartwinkel hebben wij een divers assortiment aan biljartaccessoires. Wij leveren met plezier onze producten via onze fysieke winkel in Deventer en onze online webshops Biljartwinkel.nl, Dartwinkel.nl, mooiehandel.nl en dartsinn.nl. Wij leveren voornamelijk rechtstreeks uit onze eigen voorraden zodat een snelle levering en een goede service gewaarborgd blijft. Bij Biljartwinkel.nl hebben wij in ons assortiment biljartaccessoires een groot scala aan pomeransen. Als u een pomerans wilt kopen, bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Black Bakelite Pool huls/ferrule voor Break-Jump
€ 5,65
Black Max 13.7mm
Special Price € 13,50 € 20,00
Kamui Control Break Tip SAI
€ 27,90
Taom 2.0 Break & Jump Tips Single for Pool
€ 25,00
White Diamond Pomerans
€ 15,00

Geen voorraad meer

G-Krush TipS Ultra Hard
€ 9,99

Geen voorraad meer

6 artikelen

per pagina

Pomerans 

Een pomerans is het puntje van de keu. Hierdoor is een pomerans het belangrijkste onderdeel van een keu, want met een pomerans raakt u de biljartbal. Daarom vinden wij het van belang dat u de goede pomerans gaat kopen. Er zijn veel soorten pomeransen, maar het belangrijkste verschil is de hardheid. Er zijn zachte, medium en harde pomeransen. Een zachte pomerans geeft meer grip, waardoor u meer en makkelijker met effect kunt spelen. Een harde pomerans heeft dan weer minder afwijking bij het spelen van lange ballen. Weet u niet welke pomerans u moet kopen? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij u bij het vinden van de juiste pomerans.  

Verschillende soorten pomeransen

Bij het kopen van een pomerans wilt u natuurlijk wel de goede keuze maken. Biljartwinkel.nl heeft een groot assortiment aan pomeransen. Naast de hardheid van de pomeransen zijn er ook verschillende soorten pomeransen. Zo heeft Biljartwinkel.nl standaard pomeransen, gelaagde pomeransen, schroefpomeransen, schuifpomeransen en break & jump pomeransen. U kunt ervoor kiezen om zelf de pomerans op uw keu te vervangen, maar u kunt de pomerans ook door onze professionele monteurs laten vervangen. In onze werkplaats staan wij klaar om uw keu te repareren, monteren en af te werken.

Merken pomerans Biljartwinkel.nl

Bij Biljartwinkel.nl hebben wij verschillende merken pomeransen. Een aantal topmerken die wij in ons assortiment hebben, is de pomeransen van Kamui, Longoni, Frederic Coudron, Moori en Navigator. In onze webshops en in onze fysieke winkel zijn nog meer merken te vinden. In onze winkel en telefonisch geven wij vrijblijvend advies over welke pomerans u het beste kunt kopen. Op deze manier kunt u altijd een optimaal potje biljart spelen. 

Contact pomerans kopen

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld welke pomerans u het beste kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen wij u bij het vinden van de juiste pomerans en/of andere biljartaccessoires.

Dibo
Facebook Instagram Youtube