Standaard pomerans

Standaard pomerans bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl heeft een breed assortiment aan pomeransen met verschillende merken. Ook standaard pomeransen zijn bij ons in verschillende maten verkrijgbaar. De standaard pomerans wordt gemaakt van rundleder. Bovendien is de standaard pomerans een bruikbare tip voor een erg gunstige prijs. Naast de standaard pomeransen bieden wij ook gelaagde, schroef-, schuif- en break & jump pomeransen aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Royal Oak pomerans - standaard pomerans voor reparaties.
€ 1,25
Water Buffalo Pro Tips 14mm
Special Price € 2,75 € 2,95
Le Pro Pomerans
€ 1,50
Triangle Cuetips
€ 1,50
Tweeten Elk Master pomerans
€ 1,50
Go Customs cue tips
€ 7,50
Pomerans Buffalo Diamond Plus
€ 2,00
Triad Pool cuetip Clubkeu
€ 2,50

8 artikelen

per pagina

Standaard pomerans voor uw keu

Een pomerans speelt een belangrijke rol bij het spelplezier en de spelresultaten tijdens het biljartspel. Zo kunt u met een goede pomerans een goedkope keu evalueren naar een eersteklas keu. Maar u kunt ook met een goedkopere pomerans uw goede keu naar een topklasse opwaarderen. U heeft de keuze uit eendelige of gelaagde pomeransen. Een standaard eendelige pomerans is qua prijs voordeliger. Een pomerans dient ruw te zijn, zodat uw pomerans het krijt goed kan vasthouden. Gelaagde pomeransen worden gemaakt door dunne laagjes leer op elkaar te lijmen, waarna een vormvaste leermassa ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de pomerans een langere levensduur heeft. Hier tegenover staat wel een iets hogere aanschafprijs vergeleken met de standaard pomerans. 

Meer bij Biljartwinkel.nl

Wij houden niet op bij standaard pomeransen of gelaagde pomeransen. In ons assortiment kunt u alles vinden rondom uw biljart- en poolspel. Denk hierbij aan tafels, keuen en verschillende accessoires omtrent het biljart- en poolspel. Daarnaast is het bij Biljartwinkel.nl mogelijk om tafels te huren, zoals voetbaltafels, tafeltennistafels en airhockeytafels en kunt u ons inschakelen voor de reparaties van uw biljartspelonderdelen, bijvoorbeeld voor uw keu of biljarttafel. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Zo zijn onze ervaren monteurs 6 dagen per week werkzaam om u te helpen bij onderhoud en reparatie. 

Biljartwinkel.nl

Wij zijn in 1979 begonnen als een familiebedrijf. Inmiddels zijn wij al ruim 40 jaar actief bezig met het leveren van plezier omtrent dart- en biljartspel. Als u voor ons kiest, kiest u voor jarenlange ervaring. Wij hebben een eigen voorraad waar de bestellingen snel en efficiënt uit geleverd worden. Biljartwinkel.nl streeft altijd naar snelle leveringen en tevreden klanten. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar u heeft het niet in onze collectie op de webshop kunnen vinden? Geen probleem! Onze ervaren specialisten helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor advies.

Dibo
Facebook Instagram Youtube